Belli bir tarih yok maalesef. Yapımcının söylediği tek şey yeni sürümün 2021'de çıkacağı.Yeni bölüm nezaman çıkıyor
Hayır yok.Oyunda konsol penceresini açmak istiyorum fakat .aoc uzantılı dosyada hepsi toplandığı için ve o dosyayı açamadığım için ulaşamıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Bu sene içerisinde çıkacağı söyleniyor ama kesin değil.yeni güncelleme ne zaman
Son sürüm mü yoksa betadaki olan sürümü müBu oyun sevilmez mi be
Man of the house oyununa bakmanı öneririm oda bu tarz haritalı oyun.Merhaba milf City summer time saga gibi haritalı açık dünya mi deniliyor yoksa başka bir ismi var mı bilmiyorum bu tarz oyun önerebilir misiniz acaba şimdiden teşekkür ederim
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.telefonumda 2.5 gb yer olduğu halde yüklenemedi yer açın diyor sebebi nedir?
Teşekkür ederim hocamMan of the house oyununa bakmanı öneririm oda bu tarz haritalı oyun.
Yapımcısı, Mayıs'ta çıkacak diyordu.Hangi ay çıkacağı belli mi
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda rehberler kanalına bakabilirsiniz.Bu oyunun bir rehberi varmı acaba beceremedim bunu oynamayı