İlerlemem ne olacakMadison Oyunu tekrardan indirmeniz gerekiyor güncelleme gelince.
Kayıt dosyanız varsa kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.İlerlemem ne olacak
Linki geçmek için yapmanız gerekenler atılmış zaten, başka biri yardımcı olmaya çalıştığında da aynı şeyleri söyleyecek. Ben yine de tekrar atıyorum, doğru şekilde yaptığınızda linki geçebileceksiniz.hocam ne yapsak indiremiyorum yardımcı olurmsunuz please
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Arkadaşlar merhabalar Linda bavulunu toplayıp gitti Carolinın da eski sevgilisi kolyesini aldı daha ileryemiyorum ipucu da bir şey göstermiyor yardımınız gerek
• Linke tıklayın.Hocam link reklamdan açılmıyor ki kapatıyorum gene reklam gene rream düzgün bi link koyun
Görev atlama hatası olmuş Caroline'i her saatte her yerde aramanız gerekiyor.Görev tahtasında Caroline görevleri 23. Adımda kaldı diğer görevler gözükmüyor biraz ilerledim ama durdu daha görevi çıkmıyor nasıl düzelir acaba yardımcı olursanız çok memnun olurum
Anladm teşekkür ediyorum yardımınız içinGörev atlama hatası olmuş Caroline'i her saatte her yerde aramanız gerekiyor.
Rica ederim.Anladm teşekkür ediyorum yardımınız için
Mevcut sürümde en fazla o kadar oluyor. Yeni güncelleme beklemen gerekiyor.sara ile iliskim 3/5 linda ile 4/5 ...tum hikaye bitti simdilik bunlari yukseltebilirmiyim yoksa yeni guncellemeylemi devam edecemm...caroline ile 5/5 de harem seneryosu icin soruorum
Mevcut sürümde en fazla o kadar oluyor. Yeni güncelleme beklemen gerekiyor.