Hayır hâlâ daha belli değil.güncelleme ne zaman gelir bir bilginiz var mı ?
Güncelleme geldiğinde tekrardan indirmen gerekiyor.Oyun gerçekten güzel oyuna girdim mi çıkması çok zor oluyor benim için yeni gelecek sürüm için sabırsızım umarım yakında gelir ve bu arada yeni sürüm geldi mi tekrar mı indirmemiz lazım yoksa oyunu silmediğim halde kendiliğinden eklenecek mi ( ALDUT OYUN ÇEVİRİYE DE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM MÜKKEMMEL ÇEVİRİ)
Biraz mı lan 2 sene oldu hala güncelleme yok tahmini verdiği süre 2 ay dıYapımcı biraz tembel dahala %80 de
Yapımcı çok yavaş çalışıyor, ne dediği belli değil. En son Mayıs diyordu ama ben Mayıs'ta da çıkacağını sanmıyorum.ne zamann çıkıyor daha buuuuu
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Oyunu android kurarken 5 defa denedim kurulamadı neden bi bilginiz varmı
• Linke tıklayın.linkler hep tuzak nasıl indireceğiz nasıl bir birşey bu
İlk sayfadaki paylaşılan tarih kısmı mevcut sürümün siteye ne zaman yüklendiğini ifade ediyor.Reisler oyunlara güncelleme geldiğiniz zaman güncelleme tarihini yazsanız olmaz mı zor takip ediliyor
Aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim yerden dili değiştirilebilirsin.Oyun ingilizce türkçe seçeneği yok
güncelleme geldiğinde nasıl güncelleniyorEfsane bir oyun yeni güncellemeyi bekliyorum. ❤