Harem senaryosunu nasıl aça bilirim ?Ekli dosyayı görüntüle 4385
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak. Bu serüvende neler yapabileceğinizi gösterin!
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 911 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Mevcut sürümde senaryolar açılmıyor. Gelecek güncellemeler ile açılacak.Harem senaryosunu nasıl aça bilirim ?
Evet betadaki oyunlar dışındaki tüm oyunlar herkesin erişimine açık durumda.oyunlar erişime açıldı mı?
"Geç" seçeneğine tıklayıp oyuna giriş yapabilirsiniz.Merhaba oyuna girdiğimde hile yeni yama eklendi diye bi güncelleme geldi çıkıyor karşıma 3 4 kez indirip sildim lakin hala güncelle diyor. Yardımınızı bekliyorum.
Oyuna 1 senedir güncelleme gelmiyor. Yapımcı oyunu bu sene içinde güncelleyeceğini söyledi.Oyunun sonraki bölümünü 2 aydır bekliyoruz ne zaman gelecek
Tekrar mı güncelleme geldi yoksa aynı sürüm müAyarlardan oyunu Türkçe yapın.
Oyuna 1 senedir güncelleme gelmiyorTekrar mı güncelleme geldi yoksa aynı sürüm mü
Yapımcı bu sene içinde güncelleyeceğini söyledi.Devamı ne zaman gelir?
Bilgim yok ben para yatırmadım.Reis yapımcının sitesine para yatırmak şartmı ya haberleri göstermiyor o vakit
yeni bölümü ne zaman gelir bunun nereden öğrenebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 4385
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak. Bu serüvende neler yapabileceğinizi gösterin!
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 911 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Yapımcı yıl bitmeden çıkartacağını söylüyordu, ama kesin bir şey yok.yeni bölümü ne zaman gelir bunun nereden öğrenebilirim?
oyuna girdiğimde güncelle bildirimi geliyor oyunun 0.6 üst sürümü çıktımı?Evet betadaki oyunlar dışındaki tüm oyunlar herkesin erişimine açık durumda.
Geçe bas 3 4 dk ya açılıyor oyun herkes de aynıMerhaba oyuna girdiğimde hile yeni yama eklendi diye bi güncelleme geldi çıkıyor karşıma 3 4 kez indirip sildim lakin hala güncelle diyor. Yardımınızı bekliyorum.
Admin tecavüz konulu oyun varmı baktım ama göremedim"Geç" seçeneğine tıklayıp oyuna giriş yapabilirsiniz.