Terk edilmedi ama yapımcısı neredeyse hiç ilerlemiyor. Ayrıca başka bir oyuna daha başladı.Oyun terk edildimi?
Belli bir tarih yok. Yapımcısı çok yavaş ilerliyor. Ayrıca yeni bir oyuna başladı. Böyle giderse bu yıl gelmesi zor.Güzel bir oyun ama devamı yok. Devamı ne zaman gelecek?
hikaye odaklı ıstıyosan deluca deneyebilirsin açık dunya istiyorsan midnight paradise deneyebilirsinbunun kadar güzel oyun önerisi olan var mı
midnight oynadım yarım bir hikaye olduğundan sinirim bozulmuştu hiçbir sahne beni tatmin etmemişti ama hikayesi iyiydi delucayı da denerim teşekürlerhikaye odaklı ıstıyosan deluca deneyebilirsin açık dunya istiyorsan midnight paradise deneyebilirsin
Bilmiyorum ama indirdogim v0.6 idi o yuzden bunda v0.6e yaziyor bende tekrar indiriyorum umarim guncelleme en kisa surede gelirbu oyunun oyun şu an nasıl bitiyor gücelleme geldi mi gelmedi mi bilmiyorum o yüzden soruyorum unuttum
yapımcı cok yavas calısıyor böyle giderse daha cok bekleyeceğizBilmiyorum ama indirdogim v0.6 idi o yuzden bunda v0.6e yaziyor bende tekrar indiriyorum umarim guncelleme en kisa surede gelir
Cok guzel bir oyun devami gelse ilk indiren ben olurum herhalde hergun kontrol ediyorum tahminen sence ne zaman çıkaryapımcı cok yavas calısıyor böyle giderse daha cok bekleyeceğiz
yapımcı yapımı bıraktı gıbı bırsey ne zaman gelecegı bellı degılCok guzel bir oyun devami gelse ilk indiren ben olurum herhalde hergun kontrol ediyorum tahminen sence ne zaman çıkar
diğer ikisi ne hocamilk 3 e girer bu oyun,yazık ediyor yapımcı.
Oynadığım en harika adult oyun bu.Sadece Linda ve Carolina için 4 kez bitirdim sonraki sürümü sabırsızlıkla bekliyorum kesinlikle tavsiye ederimEkli dosyayı görüntüle 817
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak.
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 705 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Cok guzel bir oyundu beeyapımcı yapımı bıraktı gıbı bırsey ne zaman gelecegı bellı degıl
Being a DIK,Treasure of Nadiadiğer ikisi ne hocam
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Arkadaşlar bu charlesin evine gidince kapı açılmıyor orada kaldım yapacak bişeyde kalmadı nasıl geçmem gerekiyor