Xencial
Kayıtlı Üye
Ön bahçede karanlığın tam ortasında dikkatli bak ya da parlaklığı fulle görürsünCaroline ile bahçe de buluşma görevi var nerede bu bahçe arkadaş ?
Ön bahçede karanlığın tam ortasında dikkatli bak ya da parlaklığı fulle görürsünCaroline ile bahçe de buluşma görevi var nerede bu bahçe arkadaş ?
Güncelleme gelmedi. Ayrıca Discord sunucumuz aktif gelmek için: Discord Davet Linkiarkadaşlar buna güncelleme geldimi bilen varmı bide dc ne zaman aktif olur
Teşekkür ederimGarajdan levye alıp kapının sağındaki pencereden girmen gerekiyor.
Rica ederimTeşekkür ederim
Virüs programını kapatıp oyunu çalıştırmayı dener misin?Ekli dosyayı görüntüle 2374Böyle bir problem alıyorum başka hiç bir indirdiğim oyunda olmuyor bunda böyle oluyor çözümü nedir
Virüs programını kapatıp oyunu çalıştırmayı dener misin?
Aynı hatayı bende almıştım windowsun kendi virüs programı var onu kapattım çalıştı.bilgisayarda virüs programını dahi sildim
Lütfen biri yardımcı olsun şu soruna yaVirüs programını kapatıp oyunu çalıştırmayı dener misin?
Ayarlara baktın mı?Milfy city oyun sesi yok
Gerekli yere ilettim, hata varsa düzeltilecektir.Ayarlara baktin evet sesi hata yok
hocam ben bu oyunu 2 3 ay önce oynadım da siteye de bayadır girdiğim yok bu oyun haziran da güncellenecektir güncellendi mi?Gerekli yere ilettim, hata varsa düzeltilecektir.
Bu oyun uzun süre güncellenmez, yapımcısı bunu bitirmeden yeni oyuna başlamış.hocam ben bu oyunu 2 3 ay önce oynadım da siteye de bayadır girdiğim yok bu oyun haziran da güncellenecektir güncellendi mi?
tamamdır hocam teşekkür ederim senden rica etsem son 2 3 ayda güncellenen interaktif yani hikayesi kendi akışında olan oyun var mıdir veya tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mıdır ama lütfen interaktif olsunBu oyun uzun süre güncellenmez, yapımcısı bunu bitirmeden yeni oyuna başlamış.