Kanka aoc dosyasının ismini hatadaki gibi yap. İsmi değiştiği için dosyayı görmüyor.the application was unable to load a required component: böyle bir hata alıyorum. çözemedim. internetten baktım bulamadım. bu hatayı çözebilecek bir babayigit yokmu yaw. 2 gündür deniyorum hep hüsran
bob un iş gezisi görevinde takılıyorum kağıtları kontrol ediyorum görevi yapıorum ama bi türlü olmuyor
Özellikle mobil cihazlarda bu tarz mini oyunlar stabil çalışmıyor, seçenekler üzerinden mini oyunları kapatmanız gerek.Androidde liza'nın havuzu süpürme görevini nasıl yapıcam sağ tıkla diyorda ben telefondayım sağ tik felan yok
Hemen bir üst yanıtta da belirttiğim gibi mini oyunları kapatmanız gerekmekte.Mobilden oynuyorum havuz kısmında nasil temizleme yapıyoruz basılı tutuyorum tutuyorum olmuyor yardım edin
Muhtemelen oyunun başındaki diyaloglarda çeviriyi görmüyordur, oyunu biraz ilerletmeyi dene.Türkçe olarak nadıl yükleme yapılıyor android olarak. Yükleme yaptım ama Türkçe olmadı
Türkçe konunun altında hem normal çeviri hem de özel çeviri bağlantıları bulunmakta, özel çeviriyi oynayabilmek için ya önceden satışa çıkmış olan erişim paketini ya da Destekçi VIP paketini alman gerekiyor. Normal çeviriyi ise ücretsiz oynayabilirsin.Erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor kredi almak istedim site yok olmuş ne yapacağız