T
Tidy
Kayıtlı Üye
Özel ile normal çeviri arasındaki fark nedir?Özel çeviriyi indirmişsindir. Normal çeviri yazan kısımdan indir ana sayfadan
Özel ile normal çeviri arasındaki fark nedir?Özel çeviriyi indirmişsindir. Normal çeviri yazan kısımdan indir ana sayfadan
telefonda o görev olmuyor kanka mini oyunları kapatman lazım ayarlardanArkadaşlar telefondan oynarken havuz temizlemeyi yapabilen var mı
Özel çeviri indirmiş olabilirsin, yalnızca normal çeviri herkesin erişimine açık.uyun girişte erişiminiz bulunmuyor yazıyor ?
Acil yazarsanız iyi olurŞifreyi her şekilde denedim olmuyor aoc Adultoyunceviri ve ossa36 nın bütün kombinasyonlarını denedim
çözümü buldun mu ?Ekran bu şekilde kalıyor. ve başta indirme gerekiyor diyor ama indirmede yapmıyor yardımcı olabilecek var mı
çözümü bulabildin mi ?Oyun böyle kalıyor birisi yardım edebilir mi neden böyle oluyor? Altta konuşmalar geçiyor fakat görsel gelmiyor
edit: "H" tuşuna basınca geliyor görüntü fakat tekrar gidiyor
Ekli dosyayı görüntüle 15716
Telefonunuza Play Store üzerinden 'Multi App-Space, Clone App' gibi klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarsanız sorun çözülecektir. Eski oyunlarımız Android'in yeni sürümleriyle uyumlu olmadığından böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.Oyun açılmıyor gerekli izinler verilmedi diye oyundan atıyor çözümü nedir?