Sorun ne daha detaylı yazarsan yardım bulursunaçılmıyo be
Size yardımcı olabilmemiz için daha detaylı bir açıklama yapabilirmisiniz yoksa yardımcı olamayız.açılmıyo be
kanka oyun unity gibi hafif serbest dünya yani bazende görev veriyo o kadar ama senaryo çok güzel sarıyo hatunlarda taşOynanış olarak milf daye benziyor mu???
Oyun tamamen açık dünya ve mod sayesinde hikayede takılmadan ilerleyebilirsiniz. Milfy Day oyununu oynamadığım için bir fikrim yok maalesef.Oynanış olarak milf daye benziyor mu???
Güncelleme gelmedi ama yapımcı güncelleme atacağını duyurdu, güya Mart ayında atacaktı ama erteledi.Yapımı bırakıldı diye işaretlenmişti, güncelleme mi geldi ? ne oldu ?
Patreon da kileri tokatlayınca gelen dolarlar olur gibiGüncelleme gelmedi ama yapımcı güncelleme atacağını duyurdu, güya Mart ayında atacaktı ama erteledi.
Aynı milf day gibi görevleri olan ve serbest dolaşımın olduğu bir oyun ama bu oyunun renderları daha iyi.Oynanış olarak milf daye benziyor mu???
Lust Theory var oda açık dünya ve görev tabanlı.Bu oyun gibi bildiğiniz bir oyun var mı? Being A Dık oynadım. Bildiklerinizi yazar mısınız?
Man of The House. Şahsi fikrim olarak Milfy City'den bile daha iyi bir oyun.Bu oyun gibi bildiğiniz bir oyun var mı? Being A Dık oynadım. Bildiklerinizi yazar mısınız?
Oyun final verince onları tamamlayabileceksiniz.Milfy city nin sonuna geldim kızlardan ilişki puanı eksik kaldı nasıl tamamlayabilirim
Oyunu silebilirsiniz var olan oyunun üstüne kurulum yapamıyorsunuz. Yeni sürüm geldiğinde tekrardan indirip kuracaksınız.O zaman silmiyorum bekliyorum devamı ne zaman gelecek aceba ? Sonhnda hamilelik serüveni falan var açılmıuor çünkü