MRainb0w
Yetkili
Rica ederim.Teşekkürler
Rica ederim.Teşekkürler
Yapımcının söylediğine ve paylaştıklarına bakarsak 1.0 sürümü gelip oyun final verecek. Yani en azından 3-5 sahne eklenecektir diye düşünüyorum.Yeni bir şey eklendimi bu sürümde
Nasıl yani? Tam olarak anlatabilirseniz yardımcı olacağım.Arkadaşlar oyunun urlsinde oeç yazıyor oynayamıyorum napacagım?
Daha oyunun 1.0 yani final sürümü gelmedi yapımcı final sürümü üzerinde çalışıyor.Patreon hesaplarında 1.0 version gözüküyor güncelleme şansınız var mı
Evet, oyun en baştan başlıyor ve şu anki güncel sürüme kadar devam ediyor.bu oyunu bugün indirdim. Acaba 1.bölümden başlayarak mi devam ediyor
Yapımcının keyfine bağlı bir durum ama daha öncede belirttiğim üzere beklememek lazım çünkü her zaman güncelleme getireceğim diyor ve süreci uzatıyor.valla efsane oyun şiddetle öneririm milf seviyorsanız kesinlikle deneyin güncellemeyi sabirsizlikla bekliyoruz
sitenin yöneticilerine ulaşıp oyunu öncelikli olarak çevirmeleri için para teklif edebilirsin. kabul ederler mi bilmem. onun dışında bayağı bi kişinin istemesi gerekiyor oyunların çevrilmesi için. 4-5 kişi yetmiyor maalesef.Bir oyunun çevrilmesi ni istiyorum ne yapmalıyım acil
Ne olduğunun bilmiyorum ama isterseniz discord sunucumuzda sorabilirsiniz bilen birileri vardır.Gizli kartlar nasıl kullanılıyor tam olarak ne işe yarıyor
sonradan mayıs-haziran gibi demiş inşallah temmuz-ağustosa falan sarkmaz. ben de başlamak güncellemeyi bekliyorum final olacakmış.Yapımcının patreonunda %90'ı bitti yazıyor ama hala çıkartamadı sözde nisana yetiştiricem demişti ben bu kadar uyuşuk bi adam görmedim