ADULTOYUNCEVİRİ deneyin olmaz ise aoc deneyin.Nedense Calia nın pc cine yazdğm şifre ADULT OYUN ÇEVİRİ olmasına rağmen yanlış diyor
OlmadıADULTOYUNCEVİRİ deneyin olmaz ise aoc deneyin.
aoc denediniz mi ?Olmadı
Şifre aoc olması lazım.Nedense Calia nın pc cine yazdğm şifre ADULT OYUN ÇEVİRİ olmasına rağmen yanlış diyor
Ekranda hey konuşma yazmasında ses mi geliyor?konuşan kadını nasıl kapatacam ayarlardan herşeyi sustur dedim ama kapanmıyor
Galiba RenPy'ın sesli okuma özelliğini açmışsın. Klavyeden 'V' tuşunu basarak kapatabilirsin.konuşan kadını nasıl kapatacam ayarlardan herşeyi sustur dedim ama kapanmıyor
teşekkürlerGaliba RenPy'ın sesli okuma özelliğini açmışsın. Klavyeden 'V' tuşunu basarak kapatabilirsin.
Rica ederim, iyi oyunlar.teşekkürler
Ne zman geliyo acaba güncelleme bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 817
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak.
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 705 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Yapımcı çok yavaş çalışıyor, maalesef tarih yok.Ne zman gelcek güncellemesi baya geciktirildi temmuz deniyordu hala yok
Yüklenmesi 5-6dk sürebilir biraz bekle.Android indirdim yükleniyor ekranında kalıyor açılmıyor bilen var mı nasıl açılır?
Küçük harflerle yazmayı deneAOC şifresini kabul etmiyor
Küçük harflerle aoc şifrebu laptop da şifre yazma kısmına dediği şifreyi yazıyorum yanlış çıkıyor doğrusu nedir