oyunu rardan çıkarttıktan sonra çalıştırıyorum lakim adult çeviri resmi çıkıp kapanıyor ve oyunun yanındaki .aoc uzantılı dosyayı nereye kurmam gerekiyor yardımcı olurmusunuzEkli dosyayı görüntüle 817
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak.
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 705 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Kıza tıklamayı denedin mi yoksa sadece odaya girip bekledin miSanırım akışı bozdum sara olan la Oda da sex yaparken diğer kız sarhoş du onun yanına gitmedim sara öle birlikte oldum şimdi diğer kızla herhangi bisey yapamiyorum gece yanına giy diyo gidiyorum bisey olmuyor
%80 ama 2-3 ay içerisinde gelmesi bile zor, yapımcısı yeni oyuna başlamış...Yeni güncelleme % kaç ? Ve ne zaman gelir tahmini olan ?
Evin içindeyken haritayı açamıyorsun. O yüzden X işareti var. Bahçeye çıkıp haritayı açman gerekiyor.Haritanın üzerinde neden x işareti var
Cihazın biraz eski sanırım, ram miktarı yetmiyor olabilir.Oyun çok iyi fakat android de benim telefonda animasyonlar çalışmıyor sadece resim gibi olup geçiyor yinede idare eder tablet yada laptop olsaydı büyük ihtimalle sorun yaşamazdım bunun bir çözümünü bilen varmı niye animasyonlar benim telefonda çalışmıyor ve resim gibi kalıyor sadece telefon sürümü 5.0.0 olduğu halde ?
Bazı oyunlarda da oyundan atıyor anlam veremiyorum ya sürüm yetmiyor yada başka bir sorun var çözemedim
Bunun bir çözümü yokmu illa telefon tablet vs mi alacağız? Zaten bütçem yok 0tlCihazın biraz eski sanırım, ram miktarı yetmiyor olabilir.
Sorun cihaz kaynaklı ise, ki büyük ihtimalle öyle. Başka cihaza geçmekten başka çözüm yok maalesef.Bunun bir çözümü yokmu illa telefon tablet vs mi alacağız? Zaten bütçem yok 0tl
Valla şuan elimde 0tl var olsaydı en az atıyorum 10k bütçe büyük ihtimalle kendime özel bilgisayar yaptırırdım artan parayla da iyi bir android telefon alırdım gel gör ki bizde herkes gibi borç tan alıp borca vere vere kıt kanaat geçinen biriyiz yalancının gözü aksınSorun cihaz kaynaklı ise, ki büyük ihtimalle öyle. Başka cihaza geçmekten başka çözüm yok maalesef.
Yapımcı başka bir oyuna daha başladı. Gelmesi uzun sürecek gibi duruyor. Net bir tarihi yok.Yeni güncelleme tahmini ne zaman gelir ?
Çok uzun zman oldu herkes bu oyunu bekliyorYapımcı başka bir oyuna daha başladı. Gelmesi uzun sürecek gibi duruyor. Net bir tarihi yok.
Garajdan levye alıp kapının sağındaki pencereden girmen gerekiyor.O şerefsiz Charles'ın evine nasıl girecez bilen var mı? Günün her vakitlerinde kaç gündür gidiyorum evde yok eleman yada giremiyorum eve