K
kerems61
Kayıtlı Üye
Linki bir de burdan atar mısınız ben halen indiremiyorum...İkisini de denedim indiriyor.
Linki bir de burdan atar mısınız ben halen indiremiyorum...İkisini de denedim indiriyor.
Hata mı alıyorsunuz? Resim atabilir misiniz?Linki bir de burdan atar mısınız ben halen indiremiyorum...
Sitede sadece mega linkli oyunları indirebiliyorumHata mı alıyorsunuz? Resim atabilir misiniz?
Farklı bir tarayıcıdan deneyebilir misiniz? Chrome dışında
Abi YouTube ben baktım mod filan yapıyorlar cheat yada para hilesi filanMaalesef, oyunu kolaylaştıracak bir mod olursa biz zaten kendimiz yapıyoruz.
Farklı bir tarayıcıdan denediğinizde olmuyorsa Vpn açıp deneyebilir misin? Büyük ihtimalle mobil hattın izin vermiyor.
Wifiden de aynı sorun varFarklı bir tarayıcıdan denediğinizde olmuyorsa Vpn açıp deneyebilir misin? Büyük ihtimalle mobil hattın izin vermiyor.
Vpn açıp deneyebilir misiniz?Wifiden de aynı sorun var
Yok olmuyor cloud da 404 hatası veriyor drive da 24 saat boyunca cok fazla kişi indirdi hatası vpn kapatınca bu hatalar gidiyor önceki hata devam ediyor ha bide vpn ile reklam geçme sitesi de açılmıyorVpn açıp deneyebilir misiniz?
Mega gibi bir mükemmel site varken niye cloud a yükleniyor ki önceden her linkin megası da vardıVpn açıp deneyebilir misiniz?
Gdrive da24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.Yok olmuyor cloud da 404 hatası veriyor drive da 24 saat boyunca cok fazla kişi indirdi hatası vpn kapatınca bu hatalar gidiyor önceki hata devam ediyor ha bide vpn ile reklam geçme sitesi de açılmıyor
Şifre aoc olması lazım.Celia'nın bilgisayar şifresi ne
çok teşekkürler girdiŞifre aoc olması lazım.
Hayır yeni güncelleme daha gelmedi.yeni sürüm mü geldi ?
Sorun bu değil ama neyse inmiyor yani halen tek yapılması gereken mega linki eklemek ve bu zor bir şey degil keşke adminlere iletilseGdrive da24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Rica ederim iyi oyunlar.çok teşekkürler girdi
Mega linklerinde çoğu kişi 2 GB kota sınırlandırma sıkıntısı yaşıyor bu yüzden tercih etmiyoruz.Sorun bu değil ama neyse inmiyor yani halen tek yapılması gereken mega linki eklemek ve bu zor bir şey degil keşke adminlere iletilse