Rica ederim.Teşekkürler
Rica ederim.Teşekkürler
Toalete gir kılozetin orda sol duvarda bı beyaz yuvarlak var ona baş bide öyle deneCelia tuvalete gelmiyor nasıl yapacam öğlen gidiyorum ama bişey olmuyor
Başka bir oyun daha yapmaya başladı sanırım ondan yavaşldı milf city yapımı.adam oyunu yapmayı bıraktı galiba
2 aydır bunu bekliyorum çıktı çıkacak oyundaki karakterler çok hoşuma gitmişti oysa ki bunun kadar sade diyalogu uzun olmayan haritada dolaşılan görseli güzel başka oyun bulamadımBaşka bir oyun daha yapmaya başladı sanırım ondan yavaşldı milf city yapımı.
Ben 8 aydır bekliyorum. Oyunun çıkacağı yok. Bu gidişle bu yıl çıkmayacak.2 aydır bunu bekliyorum çıktı çıkacak oyundaki karakterler çok hoşuma gitmişti oysa ki bunun kadar sade diyalogu uzun olmayan haritada dolaşılan görseli güzel başka oyun bulamadım
Ses olması lazım. Ayarlarına bir bakabilir misin? Belki kısık kalmıştır.Arkadaşlar oyunda ses yokmu, yoksa ben yanlış bişe mi yaptım?
Reis 150 defa kontrol ettim. Oyunu belki de bitirmeye az kaldı. Full sessiz oynadım dkxmdkxmekxe. He birde telefonda bu havuz temizleme görevini nasıl yapacam?Ses olması lazım. Ayarlarına bir bakabilir misin? Belki kısık kalmıştır.
Telefonda havuz temizleme yapılmıyor onun için oyunu birkaç satır geri al sonra kaydet ardından mini oyunları kapat ve kayıdı tekrar yükle böylece havuz temizleme yerini geçebilirsin.Reis 150 defa kontrol ettim. Oyunu belki de bitirmeye az kaldı. Full sessiz oynadım dkxmdkxmekxe. He birde telefonda bu havuz temizleme görevini nasıl yapacam?
Kralsın <3Telefonda havuz temizleme yapılmıyor onun için oyunu birkaç satır geri al sonra kaydet ardından mini oyunları kapat ve kayıdı tekrar yükle böylece havuz temizleme yerini geçebilirsin.
Rica ederim. İyi oyunlar.Kralsın <3
Nasıl buglı biraz açabilir misin?evdeki milfin haftasonu etkinlik görevi buglı bendekinde. aynı sürüm .aynı mı durum?
Android mi pc mi hangi link bozuk?Link 2 aydır bozuk...
AndroidAndroid mi pc mi hangi link bozuk?
2 aydır deniyorum indirmiyor, eskiden mega linki vardı harikaydı hiç sorun çıkarmıyorduAndroid
Linklerde hiçbir sıkıntı yok. Tekrar deneyebilirsiniz.2 aydır deniyorum indirmiyor, eskiden mega linki vardı harikaydı hiç sorun çıkarmıyordu
İkisini de denedim indiriyor.2 aydır deniyorum indirmiyor, eskiden mega linki vardı harikaydı hiç sorun çıkarmıyordu