Johnnyy
Kayıtlı Üye
Aynen öyle haklısın yinede üzücü oldu artık gün gün girip güncelleme aldı mı diye kontrol edeceğim oyunlardan biri eksildiGetirdiği güncellemede çok kısaydı zaten. Beklenildik bir durumdu aslında.
Aynen öyle haklısın yinede üzücü oldu artık gün gün girip güncelleme aldı mı diye kontrol edeceğim oyunlardan biri eksildiGetirdiği güncellemede çok kısaydı zaten. Beklenildik bir durumdu aslında.
Evet güncelleme ilk geldiğinde site içinde de öyle bir konu döndü 2 haftada 1 güncelleme gelecek diye hatırlıyorumZaten uzun süredir yoktu. Patreon hesabı incelemeye alınınca kısa bir sürüm yayınlayıp her 2 hafta da bir güncelleme paylaşacağını söylemişti ama yapmadı.
Aynen yapımcı kendisi öyle söylemişti.Evet güncelleme ilk geldiğinde site içinde de öyle bir konu döndü 2 haftada 1 güncelleme gelecek diye hatırlıyorum
Oyunları mobil platformdan oynadığım için bilgisayarda denemedim fakat denemeyi çok isterim en kısa sürede indirip oynayacağımJohnnyy Eğer bu tarz bir oyun arıyorsanız Man of The House önerebilirim size.
Kesinlikle pişman olmazsınız.Oyunları mobil platformdan oynadığım için bilgisayarda denemedim fakat denemeyi çok isterim en kısa sürede indirip oynayacağım
F.İ.L.F. veya treasure of nadia oynamadıysan oyna. Milfy'e benzeyen oyunlar. Özellikle Treasure of nadia en iyi oyunlardan birisi.Oyunları mobil platformdan oynadığım için bilgisayarda denemedim fakat denemeyi çok isterim en kısa sürede indirip oynayacağım
Oyunun açılması uzun sürüyor bekleyiniz.oyunu aciyorumadult oyun reskinde kaliyor
İkisini de oynadım şuan av bekleyen yırtıcı gibi güncelleme bekliyorumF.İ.L.F. veya treasure of nadia oynamadıysan oyna. Milfy'e benzeyen oyunlar. Özellikle Treasure of nadia en iyi oyunlardan birisi.
Treasure of Nadia final verdi.İkisini de oynadım şuan av bekleyen yırtıcı gibi güncelleme bekliyorum
Mağazadan satın alacaksınız.Kamerayı nereden alıcaz haritada bulamıyorum
Evet, yapımcı harem rotasını oyuna eklemedi. Bu yüzden açılamıyor.Harem rotası, oyun bırakıldığı için açılamıyor değil mi?
Konudan bağımsız olarak soruyorum, galeri kilidinin açık olması veyahut ta isteğe bağlı olarak açılması sadece Türkçe oyunlarda olan bir şey mi?Evet, yapımcı harem rotasını oyuna eklemedi. Bu yüzden açılamıyor.
Evet, çoğu türkçe oyunda bulunan, kurduğumuz modlardan dolayı isteğe bağlı olarak galeri kilidi açabiliyorsunuz.Konudan bağımsız olarak soruyorum, galeri kilidinin açık olması veyahut ta isteğe bağlı olarak açılması sadece Türkçe oyunlarda olan bir şey mi?
Evet, oraya güncelleme gelmeden oyunun yapımı bırakıldı. Tam bir açıklama yok ama bırakıldı diyebiliriz.Harem rotası, oyun bırakıldığı için açılamıyor değil mi?
Bunları modlar sayesinde yapabiliyorsunuz.Konudan bağımsız olarak soruyorum, galeri kilidinin açık olması veyahut ta isteğe bağlı olarak açılması sadece Türkçe oyunlarda olan bir şey mi?