Bırakılan oyunların tekrardan yapım aşamasına girme olasılığı yok değil mi? Maksat umut olsunEvet, oraya güncelleme gelmeden oyunun yapımı bırakıldı. Tam bir açıklama yok ama bırakıldı diyebiliriz.
Yapımcıdan bir haber gelmesi lazım. Şu anlık ses çıkmadığı için yapımı bırakıldı olarak geçiyor.Bırakılan oyunların tekrardan yapım aşamasına girme olasılığı yok değil mi? Maksat umut olsun
Bazı yapımcıların geri döndüğü oluyor ama ICStore bunu yapar mı pek emin değilim ve bu oyun hakkınızda umudunuz olmasın çünkü son 1.5-2 yıldır hiç bir şey yapmıyor.Bırakılan oyunların tekrardan yapım aşamasına girme olasılığı yok değil mi? Maksat umut olsun
Sara'nın hikayesinde ilerledikten sonra kilidi açılacak.Sanırım bir hata var Sara ile hafta sonu etkinliği açılmıyor. havuz kartını verdikten sonraki hafta sonu geldiğinde hafta sonu etkinliği kayboluyor
Google drive linklerimizin hepsinde bir sorun mevcut, artık kullanılmıyor. Bu yüzden başka bir alternatif linkten indiriniz.Google linki kırık galiba, güncelleyebilir misiniz?
Mağazada dolaşamazsınız ama alacağınız şeyler küçük olduğu için göremiyorsunuzdur. Kasanın yan tarafına bakmayı deneyin.Oyunda mağazada kamera ve benzeri şeyleri goremiyorum mağaza da dolaşacak yer varmı
Arka reyonda oluyorlar.Oyunda mağazada kamera ve benzeri şeyleri goremiyorum mağaza da dolaşacak yer varmı
Evet, güncelleme geldi. Geçen sene Temmuz ayında.Güncelleme geldi mi
Oyun 1 yıldır güncelleme almıyor ve şu an yapımı bırakıldı olarak geçiyor.Güncelleme geldi mi
Patreon'da en çok destekçisi olan oyunlardan bir tanesiydi. Destek ile alakalı bir durum yoktu. Yapımcı son 2 yıldır kayıplarda diyebiliriz.Oyunu yeni oynamaya başladım gerçekten böyle bir oyun nasıl yarıda kalır bu yapımcı kafayı yemiş herhalde yeterince destek gelmemiş mi yarıda kalması gerçekten üzücü bağış falan yapsak gelmez mi ki acaba
Bu adama ulaşmak lazım böyle bi oyunu yarıda barakmamalı kişisel hesaplarına ulaşalımPatreon'da en çok destekçisi olan oyunlardan bir tanesiydi. Destek ile alakalı bir durum yoktu. Yapımcı son 2 yıldır kayıplarda diyebiliriz.