MRainb0w
Yetkili
Gelmedi.Yenisi gelmedi değil mi daha
Gelmedi.Yenisi gelmedi değil mi daha
Var.Hile varmı
Yüksek ihtimalle de gelmeyecek. Yapımcı süresiz olarak rafa kaldırdı.Yenisi gelmedi değil mi daha
Hayır gelmedi.Yeni gücelleme geldi sanırım?
Renderlar DAZ programı üzerinden alınıyor, oyunun motoru ise renpy kullanılarak yapılıyor.Bu oyunlar hangi grafik motorunda geliştiriliyor biliyormusun admin ? kafamda güzel bir proje var onun üzerinden geliştirmeye başlayabilirim
Rica ederim.teşekkür ederim,
Youtube üzerinden araştırma yapabilirsiniz.Unity motoru oyunlarının dilini çevirmek için hangi dosyaya erişmem gerekiyor ve hangi programı kullanmam gerekiyor?
Görevlerde ne yapmanız gerektiği yazıyor. AOÇ simgesine tıklayarak oradan ulaşabilirsiniz.gloryhole kullan görevinde kaldım bilen var mı
Görevlerde ne yapmanız gerektiği yazıyor. AOÇ simgesine tıklayarak oradan ulaşabilirsiniz.
celia görevinde sadece görev= gloryhole kullan yazıyorGörevlerde ne yapmanız gerektiği yazıyor. AOÇ simgesine tıklayarak oradan ulaşabilirsin
celia görevinde sadece görev= gloryhole kullan yazıyor
Exe dosyasını da indirip onun ile açacaksınız.indirdim ancak uzantı olarak aoc ile bitiyor . bunu ne ile açacağım ?
Eksik indirmişsiniz. .exe Uzantılı dosya ile birlikte inmesi gerekiyordu. Cloud'dan mavi butona tıklayınız ve hepsini indiriniz.indirdim ancak uzantı olarak aoc ile bitiyor .yani rar olarak inmedi. bunu ne ile açacağım ?