MRainb0w
Yetkili
Bildiğimiz sosyal medyalarını kullanmaya bıraktığı için ulaşmakta bir o kadar zor.Bu adama ulaşmak lazım böyle bi oyunu yarıda barakmamalı kişisel hesaplarına ulaşalım
Bildiğimiz sosyal medyalarını kullanmaya bıraktığı için ulaşmakta bir o kadar zor.Bu adama ulaşmak lazım böyle bi oyunu yarıda barakmamalı kişisel hesaplarına ulaşalım
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Celianın 19. Adımında odanda gloryhole kullan dio nedir acaba bilen soyleyebilirmi ne yapacagımı
Kadın ana karakter olarak soruyorsanız '' The Office '' olabilir.Şişman bir kadını oynadığımız oyun vardı ismi neydi
Yapımı bırakıldı denemez çünkü yapımcı tarafından bir açıklama yok ama direkt oyunu terk etti.En sevdiğim oyundu yapımının bırakılmasına üzüldüm.
Yapımı bırakılmadı çünkü yapımcı açıklama yapmadı üstteki mesajlarda bahsettiğim üzere terk edildi diyebiliriz.Yapımı neden bırakıldı?
Eyvallah reisYapımı bırakılmadı çünkü yapımcı açıklama yapmadı üstteki mesajlarda bahsettiğim üzere terk edildi diyebiliriz.
Rica ederim.Eyvallah reis
• Linke tıklayın.indirme linki beni videolu bu linke atıyor ama ben ne yapacağımı bilmiyorum
Hayır, böyle bir şey mevcut değil.Oyunun bu versiyonunda tüm karakterleri 5 yıldız yapan var mı ?
Demek istediğim ilişki seviyesi idi.Anlatım bozukluğu oldu sanırım.Oyun sonu harem için 3 karakterin ilişki seviyesini 5 yapmamı istedi.Hayır, böyle bir şey mevcut değil.
Ne demek istediğiniz anladım ama böyle bir şey mümkün değil çünkü oyun final vermedi ve vermeyecek gibi duruyor.Demek istediğim ilişki seviyesi idi.Anlatım bozukluğu oldu sanırım.Oyun sonu harem için 3 karakterin ilişki seviyesini 5 yapmamı istedi.
GDrive linklerinde genel bir problem var farklı bir alternatiften deneyiniz.drive linki patlamış yada silinmiş bakabilirmisiniz