F
fatih4128
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Sorunu çözdüm sadece antivirüsün açık olmasından kaynaklı yinede teşekkür ederim .Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?
Sorunu çözdüm sadece antivirüsün açık olmasından kaynaklı yinede teşekkür ederim .Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?
Yapımcının patreon hesabından durum güncellemelerini kontrol edebilirsiniz.1-2 hafta içinde güncelleme gelirmi
3-4 sürüm öncesini oynadıysanız yeni bölümü indirebilirsiniz. Ek görevler ve sahneler eklenmiş olabilir.arkadaşlar oyuna yeni birşey geldi mi uzun zamandır oynamıyordum
Yapımcı 0.15 sürümüne dün güncelledi bizde en kısa sürede güncelleyeceğiz.son güncelleme ne zaman geldi
v0.11 Sonu kayıt dosyası bulunuyor. Buraya Tıklayarak indirebilirsinv011 save dosyası olan var mı ?
Sayın moderatör oyunda hile menüsünden galarileri açınca yeni sürüm sahneleri açılmıyor bilginize cihazım redmi not 9 pro 128 GB oyunu bu gün indirdim1 saat felan ingilizce oynadım baya sardı artık türkçe oynicam :
Oyunun hilesini artık yapımcı yapmadığı için ve başkası yaptığı için bu tarz bir hata olabilir.Sayın moderatör oyunda hile menüsünden galarileri açınca yeni sürüm sahneleri açılmıyor bilginize cihazım redmi not 9 pro 128 GB oyunu bu gün indirdim
Ve oyun crarhs vermeye başladı otmatik bir sayfaya atıyor ve kırmızı yazılar cıkıyorOyunun hilesini artık yapımcı yapmadığı için ve başkası yaptığı için bu tarz bir hata olabilir.
Discord sunucusuna gelip orda hataları bildirebilirsin nasıl hata aldıysan dc ye geldikten sonra ödeme bildirimlerinden ödeme bildirimi açıp şubat içerik ayını seç sonra orda dc ismin ve dc numaranı yaz (Örnek:Alihan#4478) ödeme bildirimi onaylanınca şubat içerik ayı sohbet kanalına girip hataları atabilirsin.(Biliyorsundur belki ama bilmiyosan diye yazdım) İyi oyunlar.Ve oyun crarhs vermeye başladı otmatik bir sayfaya atıyor ve kırmızı yazılar cıkıyor
Dark76'ın dedikleri yaparsan daha hızlı geri dönüş alabilirsin. Yazılımcımız hileye baktı ve düzeltti en kısa zamanda oyunun linkleri güncellenecektir.Ve oyun crarhs vermeye başladı otmatik bir sayfaya atıyor ve kırmızı yazılar cıkıyor
Oyuna güncelleme geldi aynı yerde bitmiyor.Buda aynı yerde bitiyo demi ilerleme var mı ?