17 NisanEn son ne zaman güncellendi oyun?
17 NisanEn son ne zaman güncellendi oyun?
Maalesef oyunlar IOS desteklemiyor.Yakında iphone telefonlarada indirilebilecek mi epeydir bekliyom
Sitemizdeki çeviri son versiyona aittir. Oyun bu ay içerisinde yapımcı tarafından 0.15 sürümüne güncellenecek.0.17 versiyonu ne zaman türkçe olur
İnternete bakınca 0.17 yazıyordu o yüzden dedim. baya bir zaman olmuştu zatem yapımcı çok bölüm eklemiştir umarım.Sitemizdeki çeviri son versiyona aittir. Oyun bu ay içerisinde yapımcı tarafından 0.15 sürümüne güncellenecek.
Oyunda atma sorunu yok. Bu sorun sizin cihazınızdan kaynaklıdır.Okadar yüklüyoruz net gidiyo oyundan atıyo bu nedır ya
Hayır.güncellendi mi
Türkçesi 29.05.2021 tarihinde geldi. Konu içinde yazıyor kontrol edebilirsiniz.Son güncelleme ne zaman geldi
Discord sunucumuzda #oyun kanalından öneri alabilirsiniz.Bunun gibi kendi işimizi kurduğumuz ayakta durduğumuz oyunlar var mı nelerdir
Ram-depolama yetersizliği, Antivirüs engellemesi, cihazdan kaynaklı sorunlar yüzünden olabilir. Antivirüsü kapatıp tekrar deneyin eğer olmazsa yeniden indirin.Siyah ekranda kalıyor açtığım zaman sorun nedir acaba?
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?merhabalar oyuna girişte sürekli hata alıyorum bir ara açılmıştı fakat açamıyorum