Eliana'ya mesaj at görevinde misin? ben oradayım ve bildiğin artık sabah, öğlen, akşam, gece olmak üzere her şeye tek tek gidiyorum, her şeyi yapıyorum ama yok en sonunda kendimi hep uyumak zorunda buluyorum, olmuyor bir türlü. Normalde bırakmıştım ama bu yorumunu görünce tekrar deniyim dedim ama yok olmuyor. Her yere tıklamaya başladım artık delirmekten :dbuldum gece thorne evine gidin elaine ile buluşuyosunuz
Mesajı düzenle veya sil yeri yok sanırım o yüzden böyle yazıyorum, benim gibi takılan insanlar varsa öğlen saatlerinde salondaki sehpa tıklanabilir oluyor, haberiniz olsun.Eliana'ya mesaj at görevinde misin? ben oradayım ve bildiğin artık sabah, öğlen, akşam, gece olmak üzere her şeye tek tek gidiyorum, her şeyi yapıyorum ama yok en sonunda kendimi hep uyumak zorunda buluyorum, olmuyor bir türlü. Normalde bırakmıştım ama bu yorumunu görünce tekrar deniyim dedim ama yok olmuyor. Her yere tıklamaya başladım artık delirmekten :d
Odadan mesaj atma görevini açıklayabilir misin ?oyunu bitirdim güncelleme bekliyorum nerde oldugunuzu soylerseniz yardimci olmaya calisayim
Gece avukatın ofisine gitOdadan mesaj atma görevini açıklayabilir misin ?
diğer karakterlerde eksiklerin var tek tek kontrol et tamamlayinca odaya girince otomatik olarak mesaj aticak zatenOdadan mesaj atma görevini açıklayabilir misin ?
Öğlenleri salondaki masaya git her karakterle konuş yalnız tv falan izle sonra gittikçe olaylar gelişirken bir gün zaten odana gittiğinde otomatik olarak görev olucak.Odadan mesaj atma görevini açıklayabilir misin ?
yapımcının patreon sitesinden güncellemeleri takip edebilirsinDevamı ne zaman gelecek bi fikri olan var mı
Devamı ne zaman gelir acaba çok beğendim gerçekten
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord adresinde yardım bölümüne sorarsanız size yardımcı olacaklardır.Ruby nin doğum gününü nasıl geçtiniz
discord linki atar mısınız pekiJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord adresinde yardım bölümüne sorarsanız size yardımcı olacaklardır.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! mor yazıya tıklarsanız sizi discord'a yönlendirecektir.discord linki atar mısınız peki