MRainb0w
Yetkili
Herkesin erişimine açılmış hayırlı olsun. Herkesin oynaması gereken bir oyun.
Son düzenleme:
Oyunu heralde bir ben çözemedim.Hikaye akışı durdu.Eliana ya odamdan mesaj atıcam görevinden sonra ilerlemiyor.İlişkileri arttıramıyorum.Beceriksizim heraldeBir yardımcı olursanızok sevinirim.Çok iyi bir oyun tavsiye ederim
Diğerler karakterlerin hikayelerine devam et, orası otomatik olması lazım. Yine sorun yaşarsan discord sunucusuna gel, yardımcı oluruz.. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Oyunu heralde bir ben çözemedim.Hikaye akışı durdu.Eliana ya odamdan mesaj atıcam görevinden sonra ilerlemiyor.İlişkileri arttıramıyorum.Beceriksizim heraldeBir yardımcı olursanızok sevinirim.
Teşekkür ederim.Biraz kurcaladım ve buldum.Başka oyunlar da sorun çıkarsa mutlaka gelirim bu linke.Tekrardan teeşekkürlerDiğerler karakterlerin hikayelerine devam et, orası otomatik olması lazım. Yine sorun yaşarsan discord sunucusuna gel, yardımcı oluruz.. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!
Rica ederim, iyi oyunlar..Teşekkür ederim.Biraz kurcaladım ve buldum.Başka oyunlar da sorun çıkarsa mutlaka gelirim bu linke.Tekrardan teeşekkürler
Evet bitirmişsinKarakterlerde ve ana hikaye de oyun durdu. Gelecek güncelleme ile yeni şeyler eklenecek diyor. Sanırım oyunu suanlik bitirmiş olabilir miyim ?
Acaba devamı gelebilir mi bu oyunun aşırı sevdim ya. Görevler falan baya sardıEvet bitirmişsin
Devamı gelecek.Acaba devamı gelebilir mi bu oyunun aşırı sevdim ya. Görevler falan baya sardı
Çok teşekkür ederim beklemedeyimDevamı gelecek.
Rica ederim. Benim de çok severek oynadığım bir oyun. Sabırsızlıkla yeni sürümü bekliyorum.Çok teşekkür ederim beklemedeyim
Burada yardım alamazsan discord sunucusuna gel, yardımcı olurlar.. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Oyun içi ilk adımlar görevinde yükleme alanına nasıl gidebilirim ?