Rita
Kayıtlı Üye
Save dosyaları yeni sürümde çalışıyor bende olmuştu oynayabilirsin.merhabalar 0.13'ü oynayıp bitirmiştim 0.14'e baştan mı başlamam gerekecek? yoksa save dosyasını yeni sürümün içine atıp oynayabiliyor muyum?
Save dosyaları yeni sürümde çalışıyor bende olmuştu oynayabilirsin.merhabalar 0.13'ü oynayıp bitirmiştim 0.14'e baştan mı başlamam gerekecek? yoksa save dosyasını yeni sürümün içine atıp oynayabiliyor muyum?
Önceki oyunu olan Dreams of Desire : Definitive Edition oyunu ile ilgileniyor, dün de tanıtım videosu yayınladı. Eski oyununu Remake bir şekilde yayınladıktan sonra, Midnight Paradise'ı güncellemeye başlayacaktır.Yapımcıya ne oldu, öldümü neden güncelleme gelmiyor bu güzelim oyuna
puahdhauusuəuə harbi mi?Adam coronadan ölmüş malesef
Senden önceki yorumu görmesem inanacamAdam coronadan ölmüş malesef
EvetBu oyunu yemek istiyorum ya
puahdhauusuəuə harbi mi?
Eski oyunu Dreams of Desire üzerinde çalışıyor o yüzden Midnight'a ne zaman güncelleme gelir belli bir tarih yok.Oyuna nezamn güncelleme gelicek
Dreams of Desire zaten final yapmadı mı?Eski oyunu Dreams of Desire üzerinde çalışıyor o yüzden Midnight'a ne zaman güncelleme gelir belli bir tarih yok.
Oyunun Definitive Edition sürümü için çalışıyor yani oyunu tekrardan düzenliyor diyebiliriz. Aşağıdan resmi videoya ulaşabilirsiniz.Dreams of Desire zaten final yapmadı mı?
Neden hala Dream of Desire üzerinde çalışılıyor ki?
Ufff efsane görünüyor be!!!Oyunun Definitive Edition sürümü için çalışıyor yani oyunu tekrardan düzenliyor diyebiliriz. Aşağıdan resmi videoya ulaşabilirsiniz.
Dreams of Desire: Definitive Edition Resmi Ön izleme Videosu
Rica ederim.Ufff efsane görünüyor be!!!
Böyle olacağını bilseydim normal halini oynamayıp Definitive Edition sürümünü beklerdim usta... (Bilgilendirme için teşekkürler.)
Reis oyunun giriş ekranında oyundan atıyor bu sorunu nasıl düzeltebileceğimi söylermisin?Rica ederim.
Kanka APK varsa tekrar yüklemeyi deneReis oyunun giriş ekranında oyundan atıyor bu sorunu nasıl düzeltebileceğimi söylermisin?
Giriş yaptıktan sonra mı atıyor yoksa direkt mi atıyor?Reis oyunun giriş ekranında oyundan atıyor bu sorunu nasıl düzeltebileceğimi söylermisin?