bende yapamadım siz yapabildiniz mi ?İsebella se.x araması etkinliğini tamamla senaryosunu nasıl tamamlayacam?
Ana hikayede ilerlemeyi deneyiniz.bende yapamadım siz yapabildiniz mi ?
Ana hikayeyi ful bitirdim ama ruby ve isabelde devam edemiyorum hep isabelin sex araması etkinliğini tamamlayınız diyor.Ana hikayede ilerlemeyi deneyiniz.
Yeni dairedeki odada ekranın altında ünlem işareti olması gerekiyor ona tıklayınız.Ana hikayeyi ful bitirdim ama ruby ve isabelde devam edemiyorum hep isabelin sex araması etkinliğini tamamlayınız diyor.
ünlem işareti yok diğer kişilerinde hikayelerini ilerlettim ruby dede isabel'in sex araması etkinliğini tamamlayın diyor dairede ünlem işareti yok.Yeni dairedeki odada ekranın altında ünlem işareti olması gerekiyor ona tıklayınız.
Dolaba tıklayıp yapmayı deneyin o zaman bir şey eksik sanırım.ünlem işareti yok diğer kişilerinde hikayelerini ilerlettim ruby dede isabel'in sex araması etkinliğini tamamlayın diyor dairede ünlem işareti yok.
Knk sıra ile arama yapıcaksın ilk başta o melissa mıydı onla görev yapıcan, sonra isebella. Bir de laptop ve dolaba tıkla ordan ilerle, ruby ve diğer son scene(sahne)'leri oynayıp oyun bitiyor zaten. Bir de şu mafyacılık, rus ve japon olayları ve görevleri,ana hikaye daha derin olsa oyun mükemmel oyun olur. En azından hikaye olarak. Cinsellik oyunda hiç yok nerdeyse. En sahnede 2 tane var. Ama yine yeterli. Hikayede çok derin değil. Hiçbir oyun Summertime saga olamayacak.bende yapamadım siz yapabildiniz mi ?
Net bir tarih yok.Devamı nezaman acaba 10 numara oyun bayıldım
Mouse tekerleği ile geri alabilirsiniz.Arkadaşlar yeniyim pcde oyunu geri alma tusu hangisiydi
Oyunun devamı geldi fakat çevirisi yapılmadı.Oyunun devamı ne zaman gelecek acaba
Yakın bir tarihte güncellenmedi şu anki sürümü 0.13Güncellendi mi en son baktığımda 0.11di galiba
Peki sitede ne zaman yer alacağına dair bi bilgi var mıOyunun devamı geldi fakat çevirisi yapılmadı.