U
Uyarmik
Kayıtlı Üye
Tanya nin ofisine gidiyorum ama yine birsey olmuyor ana hikaye 15 bölümdeki çalışma odası diyorTanya'nın ofisine gidiniz.
Tanya nin ofisine gidiyorum ama yine birsey olmuyor ana hikaye 15 bölümdeki çalışma odası diyorTanya'nın ofisine gidiniz.
Gidiyorum ama yapamıyorum ya içeriye girmeyi beceremedim bir türlüEv sahibi'nin çalışma odasına git
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.Merhabalar oyunda ana hikayenin 15 ci bölümdeyim ama çalışma odasina gittigimde giremiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba rica etsem
Cevap verdiğiz için teşekkür ederim ama kullanmıyorum maalesef ki yaJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.
Dediğiniz görevi tam olarak bilmiyorum farklı saatlerde gitmeyi deneyiniz.Cevap verdiğiz için teşekkür ederim ama kullanmıyorum maalesef ki ya
Satın aldığınız yeni dairede dolaba tıklayınız.İsabel sex araması görevi nasıl yapılıyor
Kanka yeni güncelleme(0.14)ingilizce olarak çıktı. Yakında türkçeye çevirirlerYeni güncelleme değil demi
Bu oyun pembe bi hap satıp zengin olup sonra ofis alıp sekreter olarakda sarı bi kızı aldığımız oyunmuydu acaba ?Kanka yeni güncelleme(0.14)ingilizce olarak çıktı. Yakında türkçeye çevirirler
Evet o oyun.Bu oyun pembe bi hap satıp zengin olup sonra ofis alıp sekreter olarakda sarı bi kızı aldığımız oyunmuydu acaba ?
Teşekkürler.Farklı oyunlar deneyince insan bi yerden sonra isimleri unutuyor ister istemez,bende böyle kısımlardan bulmaya çalışıyorumEvet o oyun.
Ben not tutuyorum sürümü ile birlikte. En mantıklısı bu sanırımTeşekkürler.Farklı oyunlar deneyince insan bi yerden sonra isimleri unutuyor ister istemez,bende böyle kısımlardan bulmaya çalışıyorum
Sitemize girerken kullandığınız kullanıcı adınız ve şifreniz.Kullanıcı adı şifre neydi
Doğru o daha mantıklı Hiç öyle yapmayı düşünmedim nedenseBen not tutuyorum sürümü ile birlikte. En mantıklısı bu sanırım