En son 5 Aralıkta güncellendi.Yeni güncellemesi mi geldi
En son 5 Aralıkta güncellendi.Yeni güncellemesi mi geldi
Yeni ev aldıysanız oraya gidiniz almadıysanız ana hikayeyi ilerletin.İsebella se.x araması etkinliğini tamamla senaryosunu nasıl tamamlayacam?
Böyle güzel konulu ve güzel grafikli oyun fazla yok. Tavsiye ederim. Hele bir de evdeki bayanlarla ilişkiler ileri boyuta geçsin o zaman tadından yenmez.ısınamadım pek buna ya, önerir misiniz
Kadın başrol oyunlar:Kix karakter oyun isimlerini soylermisiniz
bir bakalım o hâlde teşekkürlerBöyle güzel konulu ve güzel grafikli oyun fazla yok. Tavsiye ederim. Hele bir de evdeki bayanlarla ilişkiler ileri boyuta geçsin o zaman tadından yenmez.
Yaptım ama hala tamamlanmadiYeni ev aldıysanız oraya gidiniz almadıysanız ana hikayeyi ilerletin.
Knk sol daki en üst daire var ya şu sol en üste onun üstünde çatı gibi bir şey var oradaNight club a git diyor night club yok haritada
Tamamdır teşekkürlerYeni dairenizi açtınız mı açmadıysanız eğer ana görevi ilerletiniz.
Yeni daireye gidince ünlem işareti çıkmadı lazım altta ona tıklamanız gerekiyor.Arkadaşlar Yeni Dajremi Açtım ama isabella Seks Araması görevini yapamıyorum bi türlü yardımcı olun
Bir süredir güncelleme almadı.güncellendi mi