CumaLee
Yazılımcı
Tarih veremiyoruz maalesef.Peki sitede ne zaman yer alacağına dair bi bilgi var mı
Tarih veremiyoruz maalesef.Peki sitede ne zaman yer alacağına dair bi bilgi var mı
Kayıt dosyanız varsa geçebilirsiniz.Oyunun kaç saatlik oynanış süresi var ve ben daha önce oynamıştım bölüm gecebiliyo muyuz yoksa baştan mi basliyor
0.14 sürümü geldi, çevirisi henüz yapılmadı.Güncelleme gelicek mi
Pekii ne zmn çevrilir çünkü görünürde çok istek var0.14 sürümü geldi, çevirisi henüz yapılmadı.
Discord Sunucumuza Gelip Yardım Kanalına Daha Detaylı Bir Şekilde Yazarsan Yardımcı Olurlar. Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla.İsa ile dairede bululmam lazım daire nerde?
aga 4* saatte bitirdim bulbullerime kramp girdiOyunun kaç saatlik oynanış süresi var ve ben daha önce oynamıştım bölüm gecebiliyo muyuz yoksa baştan mi basliyor
Yeni daireye geçtiğin zaman yatağın sol tarafında kare var ona basıp mevcut olan kişileri arayabilirsin.İsa ile dairede bululmam lazım daire nerde?
Tanya'nın ofisine gidiniz.Calisma odası gece diyor ana hikayede hangi çalışma odası evdeki çalışma odasina gidiyorum ama açılmıyor yardımcı olabilir misiniz rica etsem