Hiçbir site ile alakamız bulunmamaktadır.... ile ortak değilmisiniz
Hiçbir site ile alakamız bulunmamaktadır.... ile ortak değilmisiniz
anladım tekrardan indiriyorum sildim aynı hatayı alırsam bildirebilirmiyimHiçbir site ile alakamız bulunmamaktadır.
Sitemizden indirdiğiniz oyunlarda karşılaştığınız her hatayı bildirebilirsiniz. Kısa sürede çözeriz.anladım tekrardan indiriyorum sildim aynı hatayı alırsam bildirebilirmiyim
Oyun betada değil.Betadan çıkana kadar yeni güncelleme gelecek gibi
Haritada daire yazmıyor ise ana hikayeyi devam ettirip yeni dairenizi açın.Beyler ısabel 24.görev daire diyor daire neresi
TeşekkürlerHaritada daire yazmıyor ise ana hikayeyi devam ettirip yeni dairenizi açın.
Yok hala betada
Tanya'nın ofisine gitmeyi deneyiniz.Çalışma odasına bir turlu giremiyorum nasil çözebilirim bu sorunu ana hikayede istiyor ama devam edemiyorum
Yeni dairenizi açtınız mı açmadıysanız eğer ana görevi ilerletiniz.ısabelin 23.bölümdeki etkinlik görevinde yer daire diyor arıyorum bulamadım tam olarak bilen varsa cevap verebilirmi ?
Oyun içinde rehber bulunmaktadır.Rehberi varmi
Yeni güncellemesi mi geldiEkli dosyayı görüntüle 4387
GENEL BAKIŞ
Connor gençlik hayatını para ve zevke dikkatsizce parayı çarçur ederek geçirmiş birisidir. Ancak üniversitede başarısız bir yıl geçirdikten sonra evine döndüğü gibi hayatı darmadağın bir şekilde başlar. Hayatınızın gidişatı ve insanlarla kurduğunuz ilişki sizin ellerinizde. Ve bir şeyi aklına kazır: Ya zorluklara ayak uydur ya da onu kaybetmeyi göze al!
Paylaşılan Tarih: 05.12.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.13
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.64 GB
Oyun Boyutu APK: 345 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?Corruption, Footjob, Groping, Milf, Sleep sex, Big ass, Big tits, Exhibitionism, Handjob, Masturbation, Oral sex, School setting, Sex toys, Spanking, Stripping, Titfuck, Vaginal sex , 3DCG, Animated, Male protagonist, Sandbox
RAR'dan çıkarttıktan sonra Midnight Paradise oyununu çalıştırın.