CumaLee
Yazılımcı
- Bilgisayarınızda çalıştır komutunda %appdata% yazın.bilgisayardan oynuyorum ama
- Sonrasında renpy klasörüne girin ve hangi oyunun kayıt dosyasını indirdiyseniz o klasöre girin o klasörde save dosyasını bulabilirsiniz.
- Bilgisayarınızda çalıştır komutunda %appdata% yazın.bilgisayardan oynuyorum ama
çok teşekkür ederim- Bilgisayarınızda çalıştır komutunda %appdata% yazın.
- Sonrasında renpy klasörüne girin ve hangi oyunun kayıt dosyasını indirdiyseniz o klasöre girin o klasörde save dosyasını bulabilirsiniz.
Tanya'nın ofisine gidiniz.hocam ana hikaye de 16.bölüm de çalışma odasına git diyor basıyorum ama tepki vermiyor androidden oynuyorum
Buldum teşekkürler. 40.görevi bitirdikten sonra mutfakta oluyormuşDaire alma nasıl oluyor?
Mega linkinde bir sıkıntı yok indirebilirsiniz.Android linkler kırık
Telefona tıklayınız üstteki sekmelerde hileler bölümü var.Oyundaki tüm sahneleri açabileceğim bi hile menüsü var mı ben bulamadım ?
Oyun içinde rehber bulunuyor. Telefona tıklayarak erişebilirsiniz.Merhabalar oyun biraz değişik çözemedim acaba rehberi varmı oyunun elinizde
Teşekkür ederim emeğinize sağlıkOyun içinde rehber bulunuyor. Telefona tıklayarak erişebilirsiniz.
Ekran görüntüsü atabilir misiniz?Beyler bende oyunda telefon gözükmüyor ekranın altında ve üstünde siyahlıklar var nasıl kaldırılacam yardımcı olurmusunuz ekran ayarları ile
5 AralıkBen Bayadır sitede yoktum en son ne zaman güncellendi Acaba?
Tabi birazdan bilgisayarı açıp atıcamEkran görüntüsü atabilir misiniz?
Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Oyunu sitemizden indirdiğinize emin misiniz? Bu ekran görüntüsü pek te bizim oyun gibi durmuyor.