Tahminen kaç saat sürer oynanış açısından??Tam anlamıyla mükemmel bir oyun bugün indirdim aralıksız 6 saat oynadım hikayesi falan harika bi oyun herkese tavsiye ediyorum
8 saat fln oynadım ben diyolaglari falan full okudum hızlı yaptım bazı şeyleri 10 saat maxTahminen kaç saat sürer oynanış açısından??
Büyük bir güncelleme değil ama eklentiler var.v0.12 ile v0.13 arasında hikaye eklentısı var mı acaba ? ona gore ındırecegım
Yükleme bölgesi Depoya gidin kapıya tıklayın orası daire ise yeni bir daire alıyorsunuz orası.33. Bölüm yükleme bölgesi neresi
Ve daire
SaolYükleme bölgesi Depoya gidin kapıya tıklayın orası daire ise yeni bir daire alıyorsunuz orası.
Net bir tarih yok ne zaman geleceği ile ilgili güncellenince tekrardan yüklemeniz gerekecek.Ne zaman gelecek yeni sürüm birde nasıl indirip kuracağız?
Yani silip tekrar yükleyeceğiz deilmiNet bir tarih yok ne zaman geleceği ile ilgili güncellenince tekrardan yüklemeniz gerekecek.
Evet.Yani silip tekrar yükleyeceğiz deilmi
Teşekkürler
Rica ederim.Teşekkürler
Yeni daire aldıysanız eğer oraya gidin ve ünlem işaretine tıklayın.İsabel in sex arama etkinliğini nasıl yapiyoruz
Depoya gidin orda ki kapıya tıklayın.Yükleme bölgesi nerde acaba bulamadımda ?
tanya ile orda buluşmam gerekiyormuşda ögleden sonra diyor gelmedi bir türlüDepoya gidin orda ki kapıya tıklayın.