CumaLee
Yazılımcı
Oyun final verdi. Caps lock kapatırsanız daha iyi olur.OYUNUN DEVAMI OLMAYACAK MI?
Oyun final verdi. Caps lock kapatırsanız daha iyi olur.OYUNUN DEVAMI OLMAYACAK MI?
Unity oyun motoru ile yapılmış bir oyun olduğundan Android sürümünü sadece oyunun yapımcısı çıkarabilir. Oyunun yapımcısı da Android sürümünü çıkarmayı düşünmüyor.Bu oyunun android gelme ihtimali varmi
Diane ile ilk karşılaşma saat 8 ile 16.59 arasında asansörün bulunduğu koridorda oluyor. Eğer sorunun cevabı bu değil ise ipucu kısmında ne yazdığını söylersen tekrardan yardımcı olurum.diane'ye rastlayamıyorum öyle bir ipucu olmasına rağmen
claire işten eve geldiğinde bazen koridorda diane'ye rastladığını söyledi ipucu tam olarak bu belirtilen saatler arası koridordaydım ama yine karşılaşamadım.Diane ile ilk karşılaşma saat 8 ile 16.59 arasında asansörün bulunduğu koridorda oluyor. Eğer sorunun cevabı bu değil ise ipucu kısmında ne yazdığını söylersen tekrardan yardımcı olurum.
Saat 16.30'da koridorda olman lazım bunu için.claire işten eve geldiğinde bazen koridorda diane'ye rastladığını söyledi ipucu tam olarak bu belirtilen saatler arası koridordaydım ama yine karşılaşamadım.
teşekkürlerSaat 16.30'da koridorda olman lazım bunu için.
Rica ederim.teşekkürler
Anti virüs programınızı kapatınız.Zipten çıkarıp Exe yi açınca Programı kapat hatası veriyor... ? çözümü olan var mı
Virüs programı kullanmıyorum defender ve güvenlik duvarımda kapalı...Anti virüs programınızı kapatınız.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bildirirseniz en erken zamanda yardım edilecektir.Virüs programı kullanmıyorum defender ve güvenlik duvarımda kapalı...
Glb save almadın gitti dimi hahaSave almayı unutmayın yoksa 1 yanlışla tüm herşey gider.
• Linke tıklayın.linke tıklıyorum benı bi sayfaya atıyor ve ordan ileri gidemiyorum indiremiyorum gördüğünüz gibiEkli dosyayı görüntüle 5331
Virüs programı kullanmıyorum defender ve güvenlik duvarımda kapalı...
Anti virüs programınızı kapatınız.
Dostum discordda yazdım 2 kere hiç birşekilde yardım eden olmadı.. bu exe hatası sorununaJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bildirirseniz en erken zamanda yardım edilecektir.