E
emorhan.1
Twist Türkçe Erişimcisi
TeşekkürlerSabah ona ev işi yapmasını söyle. Daha sonra onu odana götür. Orada kullanıyorsun.
TeşekkürlerSabah ona ev işi yapmasını söyle. Daha sonra onu odana götür. Orada kullanıyorsun.
Rica ederim.Teşekkürler
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.Animasyonlarda siyah ekran veriyor onu nasıl düzeltebilirim
Claire saat 20.00-20.59'da banyoda oluyor. Çıkışın bu aralığa denk gelecek şekilde banyoya girmen gerekiyor.claire ile duştan sonra nasıl karşılaşıcam hergün deniyorum olmuyor
Korku filmi izledikten sonra kapın kapalı ve giyinik bir şekilde uyuman lazım.Ashley nin "Eğer onunla bir korku filmi izlersem muhtemelen yalnız uyumaktan korkar" görevini çözemedim korku filmini izliyoruz sonra nolcak onu bulamadım
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.fazla oluyorum ama ashleye geceliği ne zaman nasıl nerde vermem gerekiyo çıldıracam
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.veronicanın
ona mutfak zeminini temizletmeliyim
daireyi süpürmesini saglamalıyım
çamasırları ona yıkatmalıyım
görevleri nası yapılıyor
Ayarlardan Türkçeyi seçin.gencler yukledım actıgımda ıngılızceydı nasıl turkçeye cevırırım
Unity oyunlarda Android olmuyor.androide de gelsin