ozlemdikbas
Kayıtlı Üye
Kendim için 9. Görev neHediye çiçek ve kalb alıyorum
Kendim için 9. Görev neHediye çiçek ve kalb alıyorum
Sinema salonuna git. Oradaki görevli ile konuştuğunda sana filmlerle ilgili sorular soruyor. Sorduğu 10 sorunun hepsini bilirsen o başarım açılıyor. İnternette "Man of the House Movie Quiz" şeklinde ararsan İngilizce olarak cevaplara ulaşabilirsin.Kendim için 9. Görev ne
Eğer 16. ve 17. başarımlar hariç tamamlanmamış bir başarım kalmadıysa yatağa tıklayıp geleceğini düşün. Orada yeni bir seçenek olduğunu göreceksin. O geleceği düşündüğünde o iki başarım tamamlanmış oluyor ve oyun böylece bitiyor.17 bölümde kendim tamam değilim nasil oluyor o ve bide henüz düşünmediğim bir gelecek daha var diyor
Veronica ile randevuyu 9 ya da 10 kalp ile bitirince ve cumartesi günü sabah yoga yaparken Veronica'yı seçersen Claire'nin şüphesi artıyor.Claire şüphesini nasıl artiracam
oyunu saveliyorum ama yeniden girince save gözükmüyorSave almayı unutmayın yoksa 1 yanlışla tüm herşey gider.
merhaba arkadaşlar bende animasyonlu kısımlar siyah ekran la geçiyor bunun sebebi ne olabilir
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!oyunu saveliyorum ama yeniden girince save gözükmüyor
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.merhaba randevuları geçmesi çok zor bunun için herhangi bir bilgi verebilecek varmı ?
Önerine kulak asalım ve deneyelim ozamanOynadığım ilk güzel oyunlardan biridir. Bir klasik diyebilirim. Karakterler ve hikayesi bakımından ve de açık dünyası en iyi yansıtılmış oyundur.Çevirmenleri tebrik ediyorum.
Hafta içi bir gün saat 15.00 ile 17.59 arasında odana git sonra kapıdan çık. O zaman Ashley ile karşılaşıyorsun.asley ile odamdan çıkarken karşılaşamırum yardımcı olurmusunuz
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Hocam Bu özel sahnelerde neden karıncalanma oluyor zaten amaç o sahneleri görmek değil mi ? yada sadece bendemi oluyor yardım edin aynı sorunu yaşayan varmı ?
Sabah ona ev işi yapmasını söyle. Daha sonra onu odana götür. Orada kullanıyorsun.Veronica için aldığım için yeni oyuncakları antrenmanda nasıl kullanabilirim? Oyuncaklara bastıktan sonra Veronicaya tıklıyorum bu işe yaramıyor diyor.