Sona kalan bonus son. Bonus sonu açabilmek için başarımlarda general kısmındaki 16. başarım hariç diğer tüm başarımları bitirmiş olman lazım. Sonra yatağa tıkladığında yeni bir gelecek açıldığını göreceksin. Ayrıca bonus sonun tam olabilmesi için Claire'nin şüphesi ile Ashley'in kıskançlığının maksimum yani 5 olması gerekiyor.Tüm herşeyi bitirdimde henüz düşünmediğim bi gelecek daha var diyor karakterlerin herşeylerini fulledim son ama sonra herşey aynı farklı bişiy olmuyo son geleceği nasıl aktive ederim ?
Oyunun başlarında olduğun için kilitli. İlerleyince kilidi açılıyor.merhaba hile menüsü kilitli görünüyor nasıl aktif oluyor
Bir karakterin başarımlarında "Mega başarılı" adlı başarımı bitirmek için o karakterin başarımlarındaki diğer tüm başarımların bitmiş olması lazım.Mega başarılar nasil yapılıyor
Telefondaki hile menüsünden açabilirsin.Peki tüm anıların kilidini nasıl acicam
Ashley ve Sophia'nın voleybol oynamasını izlemen lazım.Pkei Sophia için plaj da ne yapmalıyım
Çıplakl oyun tamm
Üçlü yapma da tamm
Ama birinci madde ne
Sona kalan bonus son. Bonus sonu açabilmek için başarımlarda general kısmındaki 16. başarım hariç diğer tüm başarımları bitirmiş olman lazım. Sonra yatağa tıkladığında yeni bir gelecek açıldığını göreceksin. Ayrıca bonus sonun tam olabilmesi için Claire'nin şüphesi ile Ashley'in kıskançlığının maksimum yani 5 olması gerekiyor.Son bir gelecek kaldı diyor ne yapicam
Soygundan kaçSona kalan bonus son. Bonus sonu açabilmek için başarımlarda general kısmındaki 16. başarım hariç diğer tüm başarımları bitirmiş olman lazım. Sonra yatağa tıkladığında yeni bir gelecek açıldığını göreceksin. Ayrıca bonus sonun tam olabilmesi için Claire'nin şüphesi ile Ashley'in kıskançlığının maksimum yani 5 olması gerekiyor.
Hava karardığında yürüyerek bir yerlere giderken bazen karşına soyguncu çıkıyor. O soyguncudan kaçman gerekiyor. Ama kaçabilmek şansa bağlı her seferinde kaçamıyorsun. "Casanova" adlı başarımında ise Ashley, Veronica ve Claire'nin randevularını 10 kalple bitirmen gerekiyor.Soygundan kaç
Bide casanova nasil yapılıyor
Ashley'in verdiği tepkilere ve söylediklerine göre seçmen gereken seçenekler değişebiliyor. Bu yüzden sana yapman gerekenleri tam olarak söyleyemem. Ama istersen internetten İngilizce olarak cevapları bulabilirsin.Ashley ile 10 kalb ile bitiremiyorum her istediğini yapıyorum ama
Herşeyi doğru yapmama rağmen 10 olmuyor 9da kalıyorAshley'in verdiği tepkilere ve söylediklerine göre seçmen gereken seçenekler değişebiliyor. Bu yüzden sana yapman gerekenleri tam olarak söyleyemem. Ama istersen internetten İngilizce olarak cevapları bulabilirsin.
Ona hediye olarak oyuncak ayı vermen gerekiyor. Belki de yanlış hediye veriyorsundur.Herşeyi doğru yapmama rağmen 10 olmuyor 9da kalıyor
Hediye çiçek ve kalb alıyorumOna hediye olarak oyuncak ayı vermen gerekiyor. Belki de yanlış hediye veriyorsundur.
Çiçek ya da çikolata verirsen kalp artmıyor. Bu yüzden Ashley ile randevuda iken ona hediye olarak oyuncak ayı vermen gerekiyor.Hediye çiçek ve kalb alıyorum