Phoenix
Editör
Oyunda hile gerektiren bir durum yok bu yüzden oyunda hile bulunmamaktadır.Hileli mi?
Oyunda hile gerektiren bir durum yok bu yüzden oyunda hile bulunmamaktadır.Hileli mi?
Ek olarak Türkçe yaması bulunmuyor. Oyunun kendisi Türkçe olacak şekilde çevriliyor.Bir şey sormak istiyorum.İndirme butonunda sadece türkçe ceviri mi var yoksa oyunla birlikte mi iniyor ona göre oyunu steamdan alacagım
Tamamdır teşekkür ediyorum cevabınız içinEk olarak Türkçe yaması bulunmuyor. Oyunun kendisi Türkçe olacak şekilde çevriliyor.
Oyunun kendisi yerelleştiriliyor. Harici bir yaması yok yani, Türkçe oyun.türkçe yamayı nasıl kuracaz bilgilendirirmisiniz.
Discord sunucumuzda Lust Epidemic için Türkçe rehber bulunmakta oradan bakıp öğrenebilirsiniz.Kırmızı kutu kesici yi bulamıyorum bilen varsa yazsın nolur
Hatayı yoksay diyemiyormusunuz.Oyun %12 civarı olupda görevi yapmaya çalıştığım da hata veriyor.
"Error
Failed to load: audio/bgs/Clock.ogg" bu hatayı alıyorum.
Oyun bu hatayla beraber donuyor. Yoksay sayfasına geçmiyor.Hatayı yoksay fiyemiyormusunuz.
Aldığınız hatayı ss olarak gösterebilir isiniz ayrıca hatayı yazılımcımıza bildiriyorum hata çözüldüğü de sizi bilgilendireceğim.Oyun bu hatayla beraber donuyor. Yoksay sayfasına geçmiyor.
Tamamdır durumu yazılımcımıza bildirdim sorun çözüldüğünde sizi bilgilendiririm.
Telefonunuzda hızlı kaydet yükle vb. Tuşlar kaybolduysa ekran yatay haldeyken iki parmağınızla yukarıdan aşağıya doğru kaydırın.Beyler benim telefonda kayıt yapamıyorum ekrana gelmiyor menü tuşu nerede
Sorun çözülmedi henüz sanırım...Tamamdır durumu yazılımcımıza bildirdim sorun çözüldüğünde sizi bilgilendiririm.