Maalesef şuan sadece Cloud linki bulunmakta.Windowsta başka bir indirme seçeneği var mıdır? Cloud yavaş indiriyor da.
Discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz hatanın çözümünü bilen bir arkadaş yardım edecektir.oyunda kaydetmede sıkıntı var oyun dondu kapatmak zorunda kaldım ama geri girdiğimde kaydetmemişti tekrar başlamak zorunda kaldım
Steam için yamalar bulunmamaktadır.bu oyunların steam için yamaları yokmu ya
10-15 saat aralığın da olması gerek.oyun tahmini olarak kaç saat acaba?
devam oyunu hangi oyun acabaaz önce bitirdim.. 3 gece sürdü yaklaşık, yer yer sıkıldım, yer yer sürükledi derken bitti bir şekilde. görevler biraz angaryaya kaçsa da eğlenceli bir oyundu, devam oyunu için sabırsızlanıyorum. yarın bakarım ona da.
Seri şu şekilde ilerliyor:devam oyunu hangi oyun acaba
yine de biri oynamadan direkt iki oynanırsa bu ne alaka lan denecek sahneler var. o yüzden bir de oynanmalı bence.Seri şu şekilde ilerliyor:
- Lust Epidemic
- Treasure of Nadia
- The Genesis Order
Ama belirtmem lazım ki bu oyunların devam olarak nitelendirilmemeli her oyunun kendine has hikayesi var. Sadece ara sıra eski karakterleri yeni oyunda görüyorsunuz.
Ve mesala ilk oyunda iksirin hikayesi ikinci oyunda hem iksirin devamı hemde ilk oyundaki kötü karakterin hikayesini daha detaylı öğrenmiş oluyoruz üçüncü oyunu oynamadığımdan bilmiyorum.yine de biri oynamadan direkt iki oynanırsa bu ne alaka lan denecek sahneler var. o yüzden bir de oynanmalı bence.