Çeviri dosyalarının çalınmasını önlemek için kullanılan 3.parti yazılımı o şekilde algılıyor trojan falan yok yani sadece o 2 oyunda olması tesadüftür.Oyunda Karspesky Trojan Generic buldu ve sildi. Analmıyorum. İngilizcesini oynadım sıkıntı yok. burdan 2 oyunu aynı sebepten oynayamıyorum . biri bu biri broken dreams onlarca oyun oynadım neden sadece bu ikisinde sıkıntı var
bu arada dün gece bende 1 saat dosyalar okunuyor da kalmıştı, ama ertesi gün yaptığımda 2 sn de açıldı 2 kere deneyin arkadaşlar
Sadece ilk yapışta o kadar uzun sürüyor bekleyiniz.Yav yarım saattir oyun dosyası okunuyor diyor herkestede mi böyle
Sıkıntı yok normal Bi şekilde hepsini yüklüyor.Sıkıntı bende mi , herkeste mi bilmiyorum ama rehberde yazılan '' Youtube’a girip “Hacker Olmak” kısmına tıkladığınız an hem para hem de tüm özellikleriniz ile ilişki puanlarınız en tepeye çıkar.'' ibaresi bulunuyor. Fakat bu işlemi yapınca hiç bir değişiklik olmuyor *
Oyunu bende oynuyorum sendeki problem çıkmadı. Bu arada 12.gündeyimÖncelikle Çeviride ve düzenlemede emegi gecen herkesin ellerine saglık arkadaşlar oyunda söyle bir sorunla karşılaşıyorum ilk 4 gün sorun yok kasma yok 5. güne geçmek için yattıgımda oyun sürekli donuyor Sorun benden kaynaklımı çözemedim gitti
Hacker ola bastıktan sonra ana ekranda sol üstte karakterlerdeki değere ve sağ üstte bulunan para değerine bakın eğer olmazsa oyunu kapatıp yönetici olarak çalıştırmayı deneyinSıkıntı bende mi , herkeste mi bilmiyorum ama rehberde yazılan '' Youtube’a girip “Hacker Olmak” kısmına tıkladığınız an hem para hem de tüm özellikleriniz ile ilişki puanlarınız en tepeye çıkar.'' ibaresi bulunuyor. Fakat bu işlemi yapınca hiç bir değişiklik olmuyor *
Aldığınız hatayı ekran görüntüsü atarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.Arkadaşlar tek bndemi oldu bilmiyorum ama bu oyunu bilgisayarıma kurtuktan sonra açmadığım halde diğer oyunlara girdiğimde isim şifre yazmadan bir hata oluştu ekranına atıyor ve hiç bir şey yapamadım
Sorunu halletim teşekürler Lucyk mark oyunu kurup giridğimde diğer oyunların sorunuda çözüldüAldığınız hatayı ekran görüntüsü atarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.
tamamdır sıkıntı halloldu cloud ve drive indirmeleri ölüm gibi ama megada uygulamayı bilgisayara kurunca indirme hızı en azından kabul edilebilir oluyortorrent link eklermisiniz indirme seçenekleri çok yavaş indiriyor