Bir süre sonra herkesin erişimine açılıyor zaten. Devamlı ücretli olmuyor.Paramız yok diye oynayamıyoruz ya. Güzelim oyunlar hepsi paralı atlara binip gittiler. Emeğin bir karşılığı olmalı evet. Ama yine de. Ne bileyim.
Yardımmoyunu ilk indirdiğimde çalışıyordu ancak bugun hileli modu için yeniden indirdim eski indirdiğimi sildim ve ıd şifre girdikten sonra oyun dosyaları okunuyor kısmında takılıyor yaklaşık 1 saatir herhangi bir tepki yok dosyanın içinden cıkan clearıda çalıştırdım ama değişiklik yok konu hakıında yardım pls
Beklediğinde oyun açılmalı eğer SSD yoksa uzun sürebilir. Hala olmuyorsa Discord sunucumuza katıl yardım al.Yardımm
oyunu açmayı başardım ama hileyi çalıştıramıyorum yineBeklediğinde oyun açılmalı eğer SSD yoksa uzun sürebilir. Hala olmuyorsa Discord sunucumuza katıl yardım al.
Beta süreci uzunluğu neye göre belirleniyor?Evet, yanında 4 oyun ile beraber Betaya girecek ve Betası sona erdiğinde herkese açılacak. Fakat oyunun aşırı uzunluğundan ötürü, uzun sürebilir.
İlk olarak, dosyalar okunuyor hatası bizim hatamız değil sizin bilgisayarınızda olan bir sorundan kaynaklı oluyor. Yani biz sizin sorununuzu çözmüş oluyoruz. Bilgisayarınızda eksik olan şeylerden ötürü hata alıyorsunuz, bu da sorunu sizlik yapar. İkinci olarak, Discord'a davet etmemizin nedeni ise buradan tek tek herkese yardımcı olmak mümkün değil Discordda genele konuşabiliyorsun yani bir sorunun çözümünü birçok insana aktarabiliyorsun. Bu yüzden sizi Discord'a çağırıyoruz, bu konuda yapabileceğimiz başka da birşey yok.Bu oyun betada demi bu oyunu indirip oynamak isteyen insan para vermiş demek oluyor bir sürü insan dosyalar okunuyor kısmında takıldığını yazmış ortada bir sorun var verilen tek cevap discord sunucumuza gelin discord sunucumuza gelin kardeşim ortada bir sorun varsa bunun çözümü de varsa buradan da yazın açıklayın millet yapsın işte ya
Rehberde, hileler başlığı altında anlatılıyor.hile nasıl aktif ediliyor?
Rehber de patlamış kral girilmiyorRehberde, hileler başlığı altında anlatılıyor.
Linkte veya rehberde bir sorun yok, link sağlam.Rehber de patlamış kral girilmiyor
dostum pcye git youtube menüsünde hacker olmak kısmına bir kere tıkla herşey fullenicekhile nasıl aktif ediliyor?