XRP
𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
oyun yükleniyor diyor sonra 10 dakkika sürüyor cıkıyor
neden acaba
Oyun 15 gb lütfen bekleyiniz
oyun yükleniyor diyor sonra 10 dakkika sürüyor cıkıyor
neden acaba
Evet, bir süre sonra herkese açılacaktır.herkese açık bir şekilde sunulucak mı ?
şimdi de kullanıcı adı şifreyi girdikten sonra direkt kapanıyor oyuna girme vs olmadanoyun dosyası okunuyor dedikten sonra bayağıdır bekliyorum gta 5 vb oyunlarda bile bu kadar beklememiştim ssd var zaten acaba esktra yapmam gereken bir şey mi var?
Oyuna giriş yapmak için: D.F. - L.M. - E.O.L - N.B.D. - AOA Türkçe Beta veya Destekçi Plus üyeliğiniz olması gerekmektedir.Kullanıcı adı ve şifre yazdıktan sonra kullanıcı adı veya şifre yanlış hatası alıyorum. Acaba ücretli bir üyelik veya herhangi bir şey satın almam gerekiyor mu ?
Discord sunucumuzda bu oyunun bulunduğu paketle ilgili kanala sabitlemiş olduğumuz exe'yi indirmeniz gerekiyor. Bu gibi konularda sunucu içinde olmanız hem size hem bize kolaylık sağlar.şimdi de kullanıcı adı şifreyi girdikten sonra direkt kapanıyor oyuna girme vs olmadan
Evet, hile modu bulunuyor.oyun içinde mod filan varmı acaba karakter özelliklileri ve diger karakterler ile olan ilişkileri
Oyunu yeniden indirmeniz gerekiyor, hile modu düzeltildi.hile modu neden çalışmıyor
Oyuna erişiminiz bulunmuyor, giriş yapmak için: D.F. - L.M. - E.O.L - N.B.D. - AOA Türkçe Beta veya Destekçi Plus üyeliğiniz olması gerekmektedir.şifre yanlış diyor şifremi bile değiştirdim sadece sayı yaptım
Ücretsiz bir şekilde erişebileceksiniz.İlerleyen günlerde oyun ücretsiz bir şekilde erişime açılacak mı ? Yoksa mutlaka bir destekçi paketi satın almamız gerekiyor mu ?