MRainb0w
Yetkili
64 Bit.oyun sürümü 64 bit mi 32 mi? 32 benimki 64ü açmıyor boşa indirmeyeyim.
64 Bit.oyun sürümü 64 bit mi 32 mi? 32 benimki 64ü açmıyor boşa indirmeyeyim.
kapattım herşeyi ama aynı şekilde 99 da kalmaya devam ediyor silip tekrar yüklemekten başka çare kalmadı çok uzun sürdüğü için çekiniyordum ama tek seçenek gibi duruyorAnti-virüs ve Windows Defender kapatmanız lazım.
Eğer %100 kapalıysa böyle bir sorun almamanız gerekiyor. Bunun haricinde bir çözüm yolu şu anlık öneremiyorum.kapattım herşeyi ama aynı şekilde 99 da kalmaya devam ediyor silip tekrar yüklemekten başka çare kalmadı çok uzun sürdüğü için çekiniyordum ama tek seçenek gibi duruyor
dostum reklamsız kolay indirme yolu yokmu 2 sattir indiricek bir yer bulamadım ????Evet, yanında 4 oyun ile beraber Betaya girecek ve Betası sona erdiğinde herkese açılacak. Fakat oyunun aşırı uzunluğundan ötürü, uzun sürebilir.
Reklamları geçmek zor bir yol değil.dostum reklamsız kolay indirme yolu yokmu 2 sattir indiricek bir yer bulamadım ????
Oyunun rehberine baktınız mı? Belki hile yapmış olabilirsiniz.Görev için hackleme öğrenmem gerekiyor YouTube girip hacker dersine giriyorum bunda sıkıntı yok hacklemeyi öğreniyor ama oyun hile yapmış gibi ilişkiler 99999 falan vesayre oluyor hepsinde
[QUOTE="MRainb0w, post: 64477, member: 94"]
[B]Oyunun rehberine baktınız mı? Belki hile yapmış olabilirsiniz. [/B]
[/QUOTE]
Soran olucaktır benim gibi hile şart bulunmuş yani hilesiz yapılmak çok fazla zaman istiyor hilesiz oynanamaz bi oyun halinde oynamak istiyenlere de iyi eğlenceler
Oyunun rehberine baktınız mı?hocam kız arkadaş gorevinde tokatladım adam beni evden attı?
hocam bu oyun baya zor diyorlar benim tavsiyem rehber desteği almanZariden araba anahtarı alınmıyor çözümü varmı arkadaşlar ?