RionaBenim
Kayıtlı Üye
hocam bilgisayarda oyunun ismini aratıp bulabilirsinizhocam merhaba exe uygulamasının oyunun dosyalarını nereye kurduğunu bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz
hocam bilgisayarda oyunun ismini aratıp bulabilirsinizhocam merhaba exe uygulamasının oyunun dosyalarını nereye kurduğunu bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz
ekran resmini atarmısınızOyunda kayıt özelliği nasıl oluyor acaba menü kısmını açıyorum ama kayıt veya yükle kısmı çıkmıyor. Oyunda ilerleme kat ettikten sonra kayıt olmuyor otomatik kayıt özelliği de olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim...
çözümü nedir acabaoyun açılmıyor %99 kalıyor Mackenzie
iletirim hocam pc mi android miDrive linki yenilermisiniz?
tekrar deneyin hocam indirme sırasında bir hata olmuş internet ile alakalıdır büyük ihtimalDosya yok hatası alıyorum indirirken sebebi nedir
Siyah ekrandan kastın giriş yapılan kısım ise, giriş yaptıktan sonra oyun dosyalarını işliyor bilgisayarın. O kısımda bir süre bekletmesi normal.Oyun açılırken gelen siyah ekranda bilgilerimi giriyorum enter a bastıktan sonra bir daha tepki yok. Siyah ekran gidiyor fakat oyun ekranı gelmiyor. Nasıl çözebilirim? (Bu arada önce Cloud indirme yaptım sonra hata olmuştur diye silip Mega'dan tekrar indirdim)
İşte bir süre değil hiç açılmıyor. 1 saat sonra da açılmıyor...Siyah ekrandan kastın giriş yapılan kısım ise, giriş yaptıktan sonra oyun dosyalarını işliyor bilgisayarın. O kısımda bir süre bekletmesi normal.
Anti virüs ve Defender'ın kapalı olduğundan emin ol. Kurulumu engelliyorlardır eğer açık kaldılarsa.İşte bir süre değil hiç açılmıyor. 1 saat sonra da açılmıyor...