Son Konular
Caper ve30 ya bellek falan sıkıntısı yok bir kaç oyunda yapıyor böyle çözemedim açılıyor ama sonra atıyor oyundanAhmet666 telefon modeli nedir ? Eğer eski bir modelse çökmeler olabiliyor
Bazı telefon modellerinde böyle sorun olabiliyor uyumsuzluk veya sıkıntı çıkabiliyorCaper ve30 ya bellek falan sıkıntısı yok bir kaç oyunda yapıyor böyle çözemedim açılıyor ama sonra atıyor oyundan
Yapay zeka ile Türkçeleştirilen oyunların güncellemeleri yalnızca içerik ayı gibi etkinliklerde geliyor.Chapter 8 çıkalı 3.5 ay oldu ve final yaptı oyun umarım en kötü ihtimalle yapay zeka halinde gelmeli en azından sitede en güncel hali kalması gerek diye düşünüyorum
Bilmiyordum bilgi için sağolasın dostumYapay zeka ile Türkçeleştirilen oyunların güncellemeleri yalnızca içerik ayı gibi etkinliklerde geliyor.
RAR'dan çıkardıktan sonra aldığın hatanın ekran görüntüsünü atabilirmisin.Oyunu RAR'dan çıkardım ama hata verdi ve açılmadı çözümünü biliyor musunuz acaba ?
Bu oyuna bi güncelleme gelir mi?
Yapay zeka çevirileri sadece içerik aylarında güncelleniyor.Oyun final olmuş ama yapay zeka çevirisini de güncelleyebilirseniz süper olur
görsel romanAcik Dunya mi yoksa Gorsel Roman mi bu oyun
No more'daki bir çok hata düzeltildi.sırf bu oyun için ve no more money için alasım var ama no more moneyde çok fazla hata aldım diyen var umarım bunda yoktur . finalda olmuş kesinlikle almak lazım .bir kaç yorum sonrası hata aldım diyen olmazsa bende alacağım.keşke 1 aylık viple alınsaydı ama sadece 6 aylıkla yada 12 aylıkla alınıyormuş