Oynamayı düşünüyordum bunu ama iki gündür Summer's Gone bataklığına düştüm. Bir süre çıkamam burdan tekrar tekrar oynayasım geliyor. Summer's Gone oynadıktan sonra başka AVN'lere şans veremiyorum. Baldurs Gate 3 bitirdikten sonra başka sıra tabanlı rpg oynayamamak gibi bu. Yatarken müziklerini açıp öyle uyuyorum. Etkisinden çıktıktan sonra belki bu oyuna da bakarımTek kelimeyle efsane yapımdı .Goat kelimesini hak eden oyunlardan biri .Karakterlerin her biri efsane .Duyguyu dramı en iyi şekilde içinize veriyor . benim tek sinir olduğum nokta holly karakterini hiç bir şekilde kendime bağlayamadım.chrise ayarladım chris çok kolay bir şekilde kendine bağladı ama mcnin bağlamasını zorlaştırmışlar.keşke daha kolay olsaydı hollyi kendine bağlamak .kesinlikle deneyin efsane bir yapım .cece> lexy>steph>holly>linda >robin>kirayı sona attığıma bakmayın kirada gayet iyiydi.
Summer's gone bataklığından kurtaracak bir oyun bulabildiniz miOynamayı düşünüyordum bunu ama iki gündür Summer's Gone bataklığına düştüm. Bir süre çıkamam burdan tekrar tekrar oynayasım geliyor. Summer's Gone oynadıktan sonra başka AVN'lere şans veremiyorum. Baldurs Gate 3 bitirdikten sonra başka sıra tabanlı rpg oynayamamak gibi bu. Yatarken müziklerini açıp öyle uyuyorum. Etkisinden çıktıktan sonra belki bu oyuna da bakarım