MRainb0w
Yetkili
Merak etmeyin hiçbir sıkıntı olmaz.aynı şeyi 2 başka kanala yazdımda hem yardıma hemde hatalara
Merak etmeyin hiçbir sıkıntı olmaz.aynı şeyi 2 başka kanala yazdımda hem yardıma hemde hatalara
Lancaster Boarding' in çevirilmeden önceki android indirme boyutu 6 GB' ken çevirildikten sonra neden 457 MB' ye düşüyor?Yeni oyun gelmiş bizede oynamak düşer
6 GB'lık boyut, bilgisayar sürümüne aittir.Lancaster Boarding' in çevirilmeden önceki android indirme boyutu 6 GB' ken çevirildikten sonra neden 457 MB' ye düşüyor?
Genelde PC boyutunun altında android boyutu olduğu için okumadan yazmışım, meğer alttaki MAC boyutuymuş6 GB'lık boyut, bilgisayar sürümüne aittir.
Rica EderimGenelde PC boyutunun altında android boyutu olduğu için okumadan yazmışım, meğer alttaki MAC boyutuymuşEyvallah Reiss
![]()
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Düzelene kadar alternatif linkleri kullanabilirsiniz.drive linki gg
Çevirileri korumak için kullandığımız paketleme programı lisanssız olduğu için virüs programları exe dosyamızı virüs olarak algılıyor.Kaspersky'da oyun trojan olarak çıkıyor?
Kullanıcı adınızda veya şifreniz türkçe karakter varsa ingilizce karaktere çevirin otomatik olarak giriş yapacaktır.Giriş te isim istiyor ne koyduysam eminmisin deyip atıyor
Türkçe olan oyunlarımızın çoğunda hile bulunuyor.Hile varmı
Oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz? Eğer oynadığınız platform Android ise telefonunuzun android sürümü kaç acaba onu da söyler misiniz?oyunu indirdim giriş şifre girdikten sonra oyun kapanıyor niye acaba?
android değil pc versiyonu resmi görünce attı bi daha denim dedi oyunu açtı bu sefer bi daha girdim yine kapandı valla anlamadım valla bütün oyunları oynadım bi tek bunda hata aldım bi şey daha var şimdi tam ekranda değilde pencere modunda printscreen tuşuna basınca bu sefer oyunu açılıyor oyunu açma bugu buldum gibi bi şey oldu tekrar aynı şeyi yaptım oyun printscreen tuşına bastım oyunda yine attı o da çözüm değilmiş neden oyundan atıyor anlamış değilim?