TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
3 4 saat civarı olması gerek.Oyunun tahmini oynanış süresi nedir acaba?
Son Konular
3 4 saat civarı olması gerek.Oyunun tahmini oynanış süresi nedir acaba?
dostum aynı sorunu yaşıyorum acaba çözdüysen yardımcı olabilir misin?Sahnelerde animasyonlar oynamıyor. Hareketli sahneye geldiği zaman ekranda resim kalıyor ama hareket yok. Ses devam ediyor diyalog yazıları devam ediyor ama animasyonlar oynamıyor.
Muhtemelen sorun sizin kullandığınız cihazda.dostum aynı sorunu yaşıyorum acaba çözdüysen yardımcı olabilir misin?
bu oyun açık dünya tarzı oyun değil. Açık dünya tarzı için Discord Sunucumuza gelip #oyun kanalının sabitlenilenler kısmından bakabilirsinizoyun açık dünyamı ? birde açık dünya oyun önerebilecek varmıdır ?
EywAllah admın adamsın kralbu oyun açık dünya tarzı oyun değil. Açık dünya tarzı için Discord Sunucumuza gelip #oyun kanalının sabitlenilenler kısmından bakabilirsiniz
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir tepki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.İndirdim ama giriş yapamıyorum
Kullanıcı adı yerine e-postanızı yazıyor olabilirsiniz.İndirdim ama giriş yapamıyorum
Hayır kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum giriş yap tuşu işlemiyorKullanıcı adı yerine e-postanızı yazıyor olabilirsiniz.
Teşekkürler girdimEğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir tepki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.
Rica ederim iyi oyunlarTeşekkürler girdim
Hayır oyun beta da değil.Bu oyun Betada mı anlayamadım da betada olup olmadığını
Oyunun bulunduğu kategoriye bakıp anlayabilirsiniz.Bu oyun Betada mı anlayamadım da betada olup olmadığını
Düzeltilecek.Cloud linki patlamış