Phoenix
Editör
Oyunu hangi cihazdan oynuyorsunuz?Oyun her resim geçişinde hata veriyor yoksay demekten oynanmıyor ?
Son Konular
Oyunu hangi cihazdan oynuyorsunuz?Oyun her resim geçişinde hata veriyor yoksay demekten oynanmıyor ?
Logomuzun göründüğü ekranda oyun dosyaları işlenmekte. Beklemeniz gerek.Oyunu indirdim açtım gelen ekrana kullanıcı adını şifreyi yazdım sonra gelen ekranda dondu kaldı neden böyle yapiyo acaba
Popüler oyunlara daha öncelik veriliyor ve önce çevriliyorlar ama her Türkçe olan oyun güncelleme almaya devam ettiği sürece çevrilecektir.0.10.5 sürümü yayınladı ama acaba uzun bi güncelleme gelincemi çeviri yapılacak yoksa projeleriniz arasında olmayan bi oyunmu ?
Oyun bildiğim kadarıyla açık dünya değil.Oyun açık dünyamı
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.Oyuna yeni güncelleme geleli uzun zaman oldu ne zaman Türkçeye çevrilir acaba?
Herhangi bir hata ekranı karşınıza geliyor mu yoksa direkt kapanıyor mu?Oyunun giriş ekranında üyelik bilgilerini girip giriş yap dediğim anda kapanıyor. Bunun bi çözümü var mı. Tüm izinleri verdim
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Oyunun giriş ekranında üyelik bilgilerini girip giriş yap dediğim anda kapanıyor. Bunun bi çözümü var mı. Tüm izinleri verdim
Direk kapanıyor. Girişe tıkladığım anda atıyordu. VPN ile giriş yapmayı denedim. Öyle girdi. Ama bu seferde oyuna başlayınca atıyor.Herhangi bir hata ekranı karşınıza geliyor mu yoksa direkt kapanıyor mu?
VPN ile giriş yapmamak için modeminize reset atabilirsiniz ama bu uğraştırıcı bir yol olacaktır maalesef bazı kullanıcılarımız bu sorunu yaşıyor. Oyun başlayınca VPN programını kapatıyor musun yoksa hala açık kalıyor mu veya bir hata ekranı geliyor mu?Direk kapanıyor. Girişe tıkladığım anda atıyordu. VPN ile giriş yapmayı denedim. Öyle girdi. Ama bu seferde oyuna başlayınca atıyor.