Kekwox
Kayıtlı Üye
Kesinlikle katılıyorum. Ben lexiciyim.Ben bu oyunu sırf Nikki için arada oynuyorum öyle kafa eğlenceli karakter hikayeside çok iyi benim için Summer's Gone ve Badikten sonra en iyi oyun budur.
Son Konular
Kesinlikle katılıyorum. Ben lexiciyim.Ben bu oyunu sırf Nikki için arada oynuyorum öyle kafa eğlenceli karakter hikayeside çok iyi benim için Summer's Gone ve Badikten sonra en iyi oyun budur.
Nikki candır yaBen bu oyunu sırf Nikki için arada oynuyorum öyle kafa eğlenceli karakter hikayeside çok iyi benim için Summer's Gone ve Badikten sonra en iyi oyun budur.
Seçimlerle oynanan bir oyun. Sevilen bir oyun benimde en sevdiğim oyunlardan biri tavsiye ederim.Oyunda NTR, Cuckold, Sandbox ya da point & click unsuru var mı yoksa seçimlere dayanan dizi tadında oyun mu ?
Discord sunucumuzda sorabilirsiniz bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.en son nerde bitmişti hatırlatacak var mı
Gelecek ama net bir tarih yok.10 ve 11. bölümlerin çevirilerini bekliyoruz.
11. bölüm çıktı ama sitede çevirisi yok henüz9.bolumden sonrası varmı
Oyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.İzinler verilmedi diyo oyune girmiyo sebebi ne olabilir
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Arkadaşlar layla yı havuza attığımız bölümde oyundan atıyor çözümü nedir ?
Güncellenecek.Bu oyun un 0.11.0 bolum u cikali cok oldu 0.12.0 bolum u de yolda cikacak burada 0.9.2 bolum u var dha
Peki guncellenmesini sabirsizlikla bekliyorum iyi calismalar ve kolay gelsinGüncellenecek.