MRainb0w
Yetkili
Rica ederim.Tamam teşekkürler görmeyip bidaha sormusum
Rica ederim.Tamam teşekkürler görmeyip bidaha sormusum
İçerik ayında gelecek.Yeni bölüm ne zaman gelecek arkadaşlar?
Eylül İçerik Ayı paylaşımları bittikten sonra beta paketlerine ayrılacak Türkçe oyunlar. Intertwined'ın olacağı beta paketini satın alabilirsin.MRainb0w İntertwined için satın alım çıkarsanız çok iyi olmaz mı sadece bu oyunu oynamak için 5 dolar üyelik satın almak mantıksız geliyor
Oyunu en baştan oynadım oynadığım kadarıyla tatmin edici ama hala geliştirilmesi gereken birçok yanı var bazı karakterlerin rotası olursa daha güzel olacağını düşünüyorum birkaç güncelleme sonra daha iyi olacak gibi duruyor ama son bölümü anlatmak gerekirse oyunun bittiği yer biraz yeni bölümü merak etmeye sebep oluyor yapımcı tam yerinde kesmişBir önceki sürüme göre 1.5 - 2 gb içerik gelmiş. Yeni sürüm nasıl tatmin edici mi ?
çevrilmesini istediğiniz oyunlara yazabilrsiniz hocamMerhaba kolay gelsin bitane oyun var 2d çok güzel summer time saga gibi tutulur oyunun ismi (magical gene p1.1.4.0) çevirirseniz süper olur
Discord sunucumuzun yardım kanalına yazarak sorununu daha detaylı anlatabilirsen yardımcı oluruz.oyun acılmıyor arka plan da duruyor acılmıyor yardım pls