Gece denedimde kapi kitli diyo gözetleme cihazından gozetliyom yinede geçilmiyor görevGece odasına gitmeyi denedin mi?
Saat 20.00da odasına gidip gözetleye tıklayınız.Gece denedimde kapi kitli diyo gözetleme cihazından gozetliyom yinede geçilmiyor görev
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatayı bildirirseniz en erken zamanda sorun çözülecektir.Benimkinde siyah ekran aciliyor
Tşk orayı geçtim şimdide burada takıldım Küçük kız her sabah kapının ardında ne yaptığını şununla izleye bilirsin görüntüleyici ile yaptım ama gecemedimSaat 20.00da odasına gidip gözetleye tıklayınız.
Yine aynı saatte oraya gidiniz.Tşk orayı geçtim şimdide burada takıldım Küçük kız her sabah kapının ardında ne yaptığını şununla izleye bilirsin görüntüleyici ile yaptım ama gecemedim
Gittim ve mastürbasyon yapıyordu sora ne yapamam gerekYine aynı saatte oraya gidiniz.
Soru işaretinden baksanız daha iyi olur pek bilgim yok.Gittim ve mastürbasyon yapıyordu sora ne yapamam gerek
Geldi ama şu anda betada oynamak için destekçi plus ya da beta erişimi almanız gerekiyor.Devamımi geldi beyler ona göre indiricem
Net bir tarih veremiyoruz.Betadan ne zaman çıkar
Daha öncede oynadım fakat görüntüleyici çalışmıyor eskiden kilitli kapıya basrdık direkt görürdük şimdi ufacık bir beyaz kare çıkıyor çözemedim orayı var mı bir fikrinGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Bilemiyorum. Discord'a yazarsan MattMurdock bu konu hakkında yardimci olur.Daha öncede oynadım fakat görüntüleyici çalışmıyor eskiden kilitli kapıya basrdık direkt görürdük şimdi ufacık bir beyaz kare çıkıyor çözemedim orayı var mı bir fikrin
Şu anda oyun beta sürecinde oynamak için beta erişimi ya da destekçi plus almanız gerekiyor eğer almazsanız betadan çıktığı zaman ücretsiz olarak oynayabilirsiniz ama net bir tarih yok ne zaman çıkacağı ile ilgili.