D
Dursunt
Kayıtlı Üye
Laptop şifresi ne dostumGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Laptop şifresi ne dostumGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Vanessa ya da o karaktere hangi ismi verdiyseniz şifre odur.Laptop şifresi ne dostum
O alet yükseltme nasıl yapılıyoKanka bir alet var onu alıcaksın gece miydi neydi o aletle lolanın kapı deliğinden izliyeceksin ha bide o aleti yükseltmen gerekiyor
Sana görevde söyliyecek yükseltmeyi de marketten alacaksınz.O alet yükseltme nasıl yapılıyo
Diğer kısmında bi o yükseltme şeyini gördüm ama güneş kreminin üstünde yazıyo sipariş ediyorum güneş kremi geliyo başka da bisi çıkmıyo ipucunda da sadece yükselt yazıyoSana görevde söyliyecek yükseltmeyi de marketten alacaksınz.
O tarz bir hata ilk defa duydum Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan daha detaylı yardım alabilirsiniz.Diğer kısmında bi o yükseltme şeyini gördüm ama güneş kreminin üstünde yazıyo sipariş ediyorum güneş kremi geliyo başka da bisi çıkmıyo ipucunda da sadece yükselt yazıyo
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.iblis bence öğlen civarı yan komşumuza daha yakından bakmalıyız diyor ama gittiğimde komşu polisi arıyor çözümü varmı
discordum şuan yüklü değil burdan söyleyebilir misin reisJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.
İlk önce sarışın kızla konuş havuzda sonra çitlerden bak en son da köpek kovaladıktan sonra tekrar dene.discordum şuan yüklü değil burdan söyleyebilir misin reis
Sex appeali yükselmen lazım. En az 10 olmalı. 11 falansa bahçeye girdiğinde polisi aramayıp veriyoiblis bence öğlen civarı yan komşumuza daha yakından bakmalıyız diyor ama gittiğimde komşu polisi arıyor çözümü varmı
Knk önce lolanın odaaına gisip üstüne çıklayınca göze basıyosun. Sonra çhatte basıyosun. Sonra ne oluyosuna basıyosun. Kitabın adını söyliyo. Kız gidince kitaplıpjn yanındaki komidinin üstünde beyaz kitap var üstüne basınca alıyon. Sonra iventory den bıçağı yeni kitaba götürüyon. Sonra normal yapıştırıcıyı götürüyon. Sonra vanessanın komidinindeki sex rehberini kitabın üzerine götürüyon. Kitaplar birleşince aldığkn yere koyuyon. Gözetleme şeysiyle bakınca akşam 8 gibi kız 52 çekiyo. Telefondan yeni parçayı marketten satın alıyosun. İventoryde birleştirip tekrar bakıyosun video kayıt alıyo. Ertesi sabah şantaj yapmaya gidiyosun yanına. Neyse gerisini anlatmim boku çıkar oyunun. Ama takılırsan bi yerde dm yazArkadaşlar kızı nasıl donduruoz kendimize kitap fln verince almıyor
Bilgisayar şifresini Vanessa yazınca neden açılmıyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Oyun başlangıcında odadan nasıl kaçacağım?Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Çekmeceden tornavidayi ve kiyafetletini al sonrasinda evanterden tornavidayi sec cama tiklaOyun başlangıcında odadan nasıl kaçacağım?
O kadının adını ne koyduysanız şifre o oluyor. Belki boşluk bırakmışsınızdır, boşluk bırakıp deneyin.Bilgisayar şifresini Vanessa yazınca neden açılmıyor